Kādas sievietes mīl vīrieši?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tas ir atkarīgs no tā, cik lielā mērā viņi jūtas kā vīrieši. Par sevi pārliecināti, vīrišķīgi īpatņi izvēlas gultā aktīvas sievietes. Guļamistaba viņiem nav boksa rings, kur risinās cīņa par pārākumu.

Tādi mīlētāji neizjūt diskomfortu, ja partnere uzņemas vadošo lomu. Savukārt vīrieši, kam sekss ir vīrišķības pārbaude, no šādām dāmām izvairās. Viņi gultā cenšas pierādīt, «kurš te namā saimnieks».

Aktīva un izdomas bagāta sieviete intīmās tuvības brīdī daudz dod, bet arī daudz prasa pretī, un vājš vīrietis var ar viņas prasībām netikt galā. Bet sakompromitēšanās gultā vīrietim nozīmē teju fiasko visā viņa dzīvē. Cenšoties izvairīties no riska, viņi izvēlas sievietes, kuras nav prasīgas — tādas pelēkās peles.

Varas zaudēšana gultā ir kompleksu māktu vīriešu problēma, jo ļoti reti sastopamas sievietes, kuras mēģina savus partnerus pakļaut nevis ar jūtām, bet gan ar pavēlēm. Lielākoties dāmas brīvprātīgi nodod varas scepteri vīrieša rokās, pie tam atrodot tādus ceļus, lai vīrietis viņas glāstītu un iepriecinātu visiem spēkiem.

Reizēm sieviete var apzināti izlikties par «beigtu lapsu», cerot, ka izredzētais sniegs viņai lielāku maiguma devu nekā parasti. Starp citu, vīrietis ne vienmēr gaida, ka sieviete viņa gultā darbosies kā vulkāns, viņš ļoti labprāt kļūs par aktīvo dalībnieku, ja vien sajutīs signālu, ka sieviete vispār neiebilst pret tuvību. Pietiek ar vienu žestu, izteiksmīgu skatienu, intīmu gaisotni radošu mūziku, ko viņa ieslēgs guļamistabā. Pēc šādas «cerību balvas» partneris pat ar prieku uzņems, ka partnere pasīvi gaida viņa maiguma izpausmes. Bet kā «Grand Prix» viņš, protams, gaida sievietes apmierinājuma pierādījumus, signālu: «Man ar tevi ir brīnišķīgi!»

Vīrieši, kuri žēlojas par savām dusošajām skaistulēm, apgalvo, ka visbiežāk viņus interesē un satrauc tas, vai sieviete ar viņu kopā jūtas labi, vai arī garlaikojas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu