Papagailis ķircina saimnieku ar zvana toņiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu pilsētas Haldersfīldas iedzīvotājs apgalvo, ka mainījis zvana toni savā telefonā jau piecas reizes, jo viņa papagailis veiksmīgi atdarina visas melodijas.

Stjuarts Maknajs stāsta, ka Bilijs nogaida, kad viņš iziet no istabas, tad atdarina zvanu un smejas, kad saimnieks iejoņo istabā, lai atbildētu pa telefonu.

Katru reizi, kad Stjuarts nomaina melodiju, putns no Amazones krastiem iegaumē to pāris sekunžu laikā un turpina ņirgāties par saimnieku.

Avīze The Sun ir uzskaitījusi muzikālos fragmentus, kurus papagailis jau labi māk: klasiskā NOKIA telefonu melodija, Lou Bega’s hits Mambo Nr.5, BBC programmas „Dienas mačs” ievadmūzika, grupas Booker T Soul Limbo soula kompozīcija un slavenā Boba Marlija dziesma No Woman No Cry.

Tagad Stjuarts saka, ka ielādējis Enio Morikones melodiju no vesterna „Par dolāru sauju” un ļoti cer, ka to papagailis apgūs ne tik ātri.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu