Ko meitenes domā par seksu. 13 — 15 gados

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.apskaties.lv

Nemaz tik sen nebija tie laiki, kad tika uzskatīts, ka kārtīgas sievietes par seksu nedomā. Tiesa, dažs labs vīriešu kārtas pārstāvis pie tamlīdzīgiem uzskatiem spītīgi turas vēl joprojām. Bet lai jau muļķīši paliek pie saviem maldiem. Kā smejies – suņi rej, bet... Nu, jūs paši zināt, kas notiek tik vai tā. Proti, sievietes par seksu domā gan un to dara jebkurā vecumā!

Tagad iedomājieties, ka jums ir iespēja ielūkoties kādas vēl pavisam jaunas sievietītes dienasgrāmatā un izlasīt viņas prātojumus.

Ko par seksu domā 13 līdz 15 gadu veca meitene

«Laikam tas ir kaut kas interesants, ja visi par to runā. Rau, kaimiņmājas Ilzei ir 15 gadi un viņa TO esot darījusi. Kad viņai jautāju, kā bija, šī raustīja tik plecus. Nekas sevišķs, bet esot patīkami. Diez, kā tas ir — nekā sevišķa, bet patīkami?»

- - - - - - - - - - - - - -

«Vakar pirmo reizi savā mūžā skūpstījos. Ar Gustavu. Tas laikam bija sekss. Vai! Ka tik man no tā nerodas bērns!»

- - - - - - - - - - - - - -

«Ilze ilgi smējās un teica, lai es nomierinos. No bučošanās bērni nerodas un tas neesot bijos sekss.»

- - - - - - - - - - - - - -

«Man tā patīk skūpstīties ar Kārli! Varētu visu nakti to darīt! Bet Kārlim sazin kādēļ vajag vēl ko vairāk. Jocīgi. Man gan it ne maz nekas vairāk nav vajadzīgs. Nu, vēl man patīk, kad viņš man paijā matus un muguru. Bet vairāk gan es negribu.»

- - - - - - - - - - - - - -

«Laikam vajadzēs Kārlim atļaut to, pēc kā viņš tik ļoti kāro, citādi viņš dabūs TO no citas meitenes, kas nav tāda «bremze» kā es. Jāpaprasa kādai meitenei, kas TO darījusi, kas darāms un kas ne.»

- - - - - - - - - - - - - -

«Brrr! Ilze man pastāstīja! Es laikam nemūžam nevarēšu pieskarties puiša... Ilze man teica, lai es nebaidoties, TAS kļūstot lielāks un cietāks. Un es domāju, kas man tā sāk spiest, kad mēs bučojamies uz dīvāna! Puikas mēdzot likt meitenes rokas uz sava daikta. Viņiem tas patīkot. Nē, nē, nē! Es nemūžam to nevarēšu izdarīt. Lai tas Kārlis pārplīst gribot!»

- - - - - - - - - - - - - -

«Kārlis uz mani dusmojas un vairs negrib ar mani skūpstīties! Man sāp sirsniņa! Vakar skolā pēc tam, kad skolotāja mani izbāra, es sāku histēriski raudāt. Nevarēju rimties. Skolotāja aizsūtīja mani pie medmāsiņas. Medmāsiņa iedeva balderjāņa pilienus un pajautāja, par ko es nervozēju. Ņēmu un izstāstīju. Viņa man tā jauki paskaidroja, ka man nekur nevajagot steigties. Tas esot pilnīgi normāli, ka manā vecumā seksu negriboties, kā to gribot puikas. Ja Kārlis mani mīlot, tad sapratīšot. Bet ja nemīl, tad tāds man nemaz neesot vajadzīgs. Lai tad arī iet pie citas meitenes. Tad māsiņa paņēma mani aiz rokas un lēni, skatoties acīs, teica, lai es sev nedarot pāri, man vēl viss mūžs priekšā.»

- - - - - - - - - - - - - -

«Man jau patika tas, ko teica skolas māsiņa, bet Kārlis ir pats smukākais un krutākais. Citu tādu uz pasaules vairs nav! Ko man darīt? Klausīt skolas māsiņai vai tomēr pamēģināt to seksu.»

- - - - - - - - - - - - - -

«Vai kaimiņu Ilze ir sev pāri nodarījusi, ja jau tagad iepazinusi seksu?»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu