Ko par seksu domā sievietes. 15 gados

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Nav tā, ka iestājoties kādam konkrētam vecumam, pilnīgi visas meitenes sāk dzīvot dzimumdzīvi. Tas, kad jaunā sieviete zaudē nevainību, ir atkarīgs no viņas temperamenta, seksualitātes pakāpes, audzināšanas un vides, kurā viņa mīt.

Šoreiz par to, ko par seksu domā pavisam jauna 15 gadīgā sievietīte. Jums jau zināmā Ilze. Rindas no viņas dienasgrāmatas.

«Nu gan mani tā sīkā Dagnija sasmīdināja. Vai var palikt stāvoklī no bučošanās? Vai skūpstīšanās ar zēnu ir sekss? To no kā rodas bērni es noskaidroju vienpadsmit gadu vecumā no vecāku medicīnas grāmatām. Vajadzēji krietni parakņāties pa tām, kamēr tiku skaidrībā. Bet man jau bija laiks, vecāki vienmēr darbā. Tētim mūžīgās operācijas. Mammai prezentācijas labu attiecību uzturēšanai. Vecāmamma snauž pie televizora.»

– – – – – – –

«Meitenes no manis turas pa gabalu. Vienas aiz muguras ķiķina. Citas apbrīno. Muļķes! Viņas domā, ka es ar seksu nodarbojos katru dienu, kā pieauguši cilvēki. Nu vienreiz kādā dzimšanas dienā pamēģināju. Sāpēja. Nemaz tik labi nebija, kā tiek kladzināts. Bet to jau nevar nevienam teikt! Lai jau domā, ka es skarbā vecene un man tas patīk!»

– – – – – – –

«Pajautāju pazīstamais krievu meitenei no dzērāju ģimenes, kurai ir patstāvīgs puisis, staigā vienmēr apkampušies, vai viņai patīk sekss. Sveta teica, ka viņas puisim patīkot vairāk. Tad, kad viņš esot iekšā, tad nekas īpašs. Bet tas jau notiek tik ātri, ka varot izciest. Toties ļoti patīkot viss, kas notiek pirms tam un pēc tam. Pajautāju, vai viņai bijis orgasms. Sveta bridi paklusēja un tā nepārliecināti teica, ka jā. Man radās aizdomās, ka nē. Es, piemēram, nezinu, kā tas ir, kad ir orgasms. Vai mani var uzskatīt par īstu sievieti?»

– – – – – – –

«Džuljetai bija 14 gadi. Vai viņai bija orgasms, mīlējoties ar Romeo? Viņi gan bija itāļi. Ātrāk nobriest.»

– – – – – – –

«Meklēju vecāku grāmatās, kas ir orgasms. Neko sakarīgu neatradu. Tik un tik sievietēm esot. Tik un tik sievietēm neesot. Varbūt saņemt dūšu un pajautāt mammai, kad gadīsies viņu satikt mājās. Vecaimammai nav jēgas jautāt. Tā sāks kladzināt kā vista, ka tik mazai meitenei kā man tādas lietas nevajagot zināt. Smiekli nāk! Maza meitene!»

– – – – – – –

«Mamma man centās izskaidrot. Es neko nesapratu. To varēšot sajust. Tad būšot ļoti labi. Būšot rozā vilnīši. Kāpēc man nebija? To es mammai nejautāju. Toties mamma pajautāja, vai es esot jau sākusi dzīvot dzimumdzīvi. Es godīgi atbildēju, ka neesmu. Es taču to nedaru katru dienu. Bet tas, kas bija pirms trim mēnešiem vienu reizi, neskaitās. Man tikai gribas zināt, kas ir orgasms.»

– – – – – – –

«Tas puika, ar kuru man bija sekss pirms trim mēnešiem, pēkšņi uzradās un atzinās mīlestībā. Esot visu laiku par mani domājis. Priekš kam man viņš vajadzīgs, ja man nav orgasma? Man tāpat labi!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu