Ko par seksu domā sievietes. 16 — 18 gados

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Meitenes pieaug ātrāk nekā puikas. Zināma lieta. Kamēr puikas vēl niekojas un blēņojas, meitenes jau pārvēršas par sievietēm ar attiecīgu domāšanu un uztveri. Arī prātojumos par seksu daudz mazāk bērnišķīguma.

Šoreiz kādas ģimnāzijas skolnieces pārdomas.

«Dumji gan tie mūsu klases zēni! Janka atstiepa uz skolu beigtu peli. Nu gan gāja jandāliņš vaļā. Meitenes spiedza, skolotāja palēcās ar visu krēslu. Pele tika mētāta pa klasi. Uzkrita uz mana galda. Paņēmu ar diviem pirkstiem aiz astes un izmetu pa vaļējo logu. Tie idioti skrēja ārā meklēt, kur nokrita. Kas tie par vīriešiem? Noslienājušies puišeļi, kas sajūsminas par kaut kādu stulbu peli. Pat iedomāties nevaru ar kādu no viņiem bučoties. Brrrr! Kur nu vēl ko vairāk!»

 - - - - - 

«Draugi uzaicināja uz party Makša vecāku vasarnīcā. Man jau tas Maksis patīk! Meitenes teica, ka viņš arī interesējas par mani. Bet kā es varu ar viņu sākt draudzēties, ja esmu nevainīga! Tā arī visu vakaru izvairījos no Makša. Visi gāja gulēt pa pārīšiem. Es paslēpos bēniņos.»

- - - - -

«Meitenes stāstīja, ka es ar savu vairīšanos Maksi esot padarījusi traku. Kā man tas Maksis arī patīk! Bet kā lai uzsāk?!»

- - - - -

«Man steidzami jātiek vaļā no nevainības! Tas jau kļūst par apgrūtinājumu! Ja būšu nevainīga, tas var sabojāt Lielo Mīlu Uz Maksi!»

«Kur lai atrod kandidātu nevainības atņemšanai? Pat vecākās klasēs tikai daži uzmanības vērti eksemplāri. Laikam jau nebūs īpaši saprātīgi stundu starpbrīdī kādam no viņiem pieiet klāt un palūgt atbrīvot no nevainības. Kaut gan interesanti būtu pavērot viņu sejas izteiksmes gadījumā, ja es tā arī izdarītu.»

- - - - -

«Vecāmamma, kā nojauzdama, kas man prātā, pēkšņi sāka klāstīt, cik svarīgi meitenei saglabāt nevainību līdz kāzu naktij. Vai vismaz līdz Īstajam. Kamēr viņa runāja, skatījos ārā pa logu. Tur, kā reiz, suņu bars. Viens krancis uzlēca virsū kucei. Kā hipnotizēta lūkojos uz viņiem. Gandrīz neelpoju. Baigi jocīga sajūta pārņēma vēdera galā. Vecāmamma tik runāja un runāja savu sakāmo reizi piekto, tad iesaucās:

— Tu tak manī neklausies! Kas tur ārā notiek?

Paskatījās pa logu un zaudēja valodu. Man nāca smiekli. Viņai nē.

— Tu gan esi samaitāts skuķis! — beigās iesaucās viņā.

— Es nē! Tie suņi tur ārā ir samaitāti. Tieši tad, kad tu mani audzini.

Vecāmamma nošņācās un aizgāja. Es nopūtos. Tiem suņiem gan vienkārši! Paskrien bariņā, un lieta darīta. Ne tev morāles, ne aizspriedumu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu