Ko sievietes domā par seksu. 17 gados

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tāpat kā 15 un 16 gadus vecās, arī meitenes vecumā no 16 līdz 18 gadiem ne visas ir guvušas pirmo seksuālo pieredzi. Cita nevainību uzskata par slogu un pūlas risināt „problēmu”, cita tikai prāto, kā tas varētu būt un vai varētu būt. Šoreiz par TO prāto cita 17 gadus veca ģimnāziste.

«Anna atnesa uz skolu grāmatu par to, kā laulātiem dažādot seksu. Laikam saucās «Kā mīlēties katru dienu» vai kaut kā tamlīdzīgi. Klases skuķi sabāza galvas kopā un spriedelēja par visām tām dīvainajām lietām, kas tur bija aprakstītas. Es sēdēju maliņā un spicēju ausis. Izklausījās šausmīgi! Dzirdēju kaut ko par laizīšanu un atļaušanu sevi visur aiztikt. Ārprāts! Tas sekss gan ir šausmīga lieta! Ļaut sevi visur aiztikt? Tas ir neiespējami! Man ir pumpaina mugura! Kā es varu atļaut sev aiztikt muguru! Šito kaunu!»

- - - - -

«Visu laiku nelika mierā domā par visur aiztikšanu. Man laikam ir arī pumpains dibens. Nolēmu pārbaudīt vannas istabā pie spoguļa. Murgs! Man ir ne tikai pumpaina mugura, bet arī dibens! Es galīgi neesmu gatava seksam! Es taču nevaru sev laist tuvāk par pieciem metriem nevienu puisi! Kaut gan viņi tāpat man nenāk klāt!»

- - - - -

«Raudāju visu pēcpusdienu! Es palikšu vecmeitās, jo neviens negribēs tādu pumpainu neglīteni!

No raudāšanas man sacēlās temperatūra. Vienīgais labums, ka mamma atļāva nākamā dienā neiet uz skolu.»

- - - - -

«Mamma pajautāja, kāpēc esmu tik nomākta pēdējās dienās. Vispār es negribēju neko teikt, bet tad mamma pajautāja, vai neesmu iemīlējusies. Es to nevaru izturēt! Kāda iemīlēšanās! Man taču ir pumpaina mugura un dibens!»

Mamma man visu paskaidroja. Tās pumpas pāriešot. Tad viņa vēlreiz man pajautāja par puišiem. Šoreiz tā bargi. Es sparīgi purināju galvu. Nav, nav. Es taču pat bučojusies neesmu.»

- - - - -

«Anna teica, ka pumpas pārejot, kad sākot nodarboties ar seksu. Mamma gan tā neteica. Tagad es nesaprotu, kam ticēt. Un kā lai uzsāk to seksu, ja tās pumpas ir?»

- - - - -

«Vakar vakarā neviena nebija mājās un es ielīdu interneta pornosaitos. Fui! Cik pretīgi! Visvairāk mani satrieca, ka nevienai no bildēs redzamām sievietēm nebija pumpu.

Es nekad, nemūžam nenodarbošos ar seksu! Lai tas pumpas paliek, kur ir!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu