«Mīl, nemīl» Sindija joprojām aizņemta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Skaidrs, ka par sabiedrībā populāriem pārīšiem, īpaši, ja viņi ir tik izskatīgi kā raidījuma «Mīl, nemīl» vadītāja Sindija Vilde un  Dailes teātra aktieris Ivars Auziņš, cilvēki mīl tenkot.

Aizkulisēs tika runāts, ka pāris ir pašķīries, raksta žurnāls «Rīgas Viļņi».  Uz jautājumu, vai tas atbilst patiesībai, Sindija žurnālam atbild, ka tas tā varētu šķist, jo abi ar Ivaru gandrīz mēnesi nebija tikušies.

Ivars saspringti gatavojies lugas «Spilvencilvēks» pirmizrādei, savukārt Sindija rāvusies LNT raidījumā «Mīl, nemīl» un savā pamatdarbā reklāmas aģentūrā «Engine Communications/Staris Studio», ziņo «Rīgas Viļņi».

«Lai gan dzīvojām kopā, es Ivaram ļāvu visu laiku izmantot savām vajadzībām... Viņš varēja būt brīvs no manis... Nedaudz gan viņa man, protams, pietrūka, toties rezultāts ir vienreizējs - iesaku visiem aiziet uz izrādi «Spilvencilvēks». Mēs abi esam aizņemti cilvēki, un atrast brīvu laiciņu, lai pabūtu tikai divatā, arī pašlaik ir grūti,» «Rīgas Viļņiem» atzīst Sindija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu