Ko sievietes domā par seksu. 17–20 gados

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vītols

Vienai daļai meiteņu vecumā no 17 līdz 20 gadiem iekārojami un ievērības cienīgi ir vīrieši ap 30 gadiem, kas jau paguvuši vilties pirmajās vai otrajās attiecībās vai pat ir šķīrušies.

Šie jaunskungi nu metas baudīt dzīvi un pagūt it kā nokavēto, bieži maina partneres un ir patstāvīgi klubu apmeklētāji. Viņi bez grūtībām māk savaldzināt meitenes, kas tieši vecumā no 17 līdz 20 gadiem ir čaklas to pašu klubu apmeklētājas.

Stāsta Kristīne (18 gadu):

«Nesen man palika 18 gadi. Man joprojām nav patstāvīga drauga. Savā dzimšanas dienā iedomājos, ka kopš 16 gadu vecuma es regulāri un neveiksmīgi iemīlos trīsdesmitgadīgos vīriešos. Man viņi tik ļoti patīk! Viņi ir tik smuki, paši pelna, nevis kā tie pamuļķie studentiņi no blakus kopmītnēm. Trīsdesmitgadīgie tik moderni ģērbjas un nekad nerunā muļķības, viņi vienmēr var aizvest meiteni uz SAVU dzīvokli. Man tā patīk, ka viņi zina, ko ar mani darīt, kad ir izģērbuši, patīk, ka viņi nesteidzas.

Vienreiz, kad man bija vēl sešpadsmit, ieberzos ar studenteli no kopmītnēm. Viņš mani uzaicināja uz kino un pēc tam dzert alu. Viņa stulbie draugi mani izbesīja — rēc kā tādi tīņi. Sekss ar studenteli bija vienkārši drausmīgs. Viņš tik ātri to izdarīja, ka es pat neko nesajutu. Viņš pat nevīžoja ar mani paskūpstīties un mani paglāstīt. Pabeidzis ātri uzlēca kājās un sāka ģērbties, teica, lai es arī pasteidzoties, nedrīkstot kopuškas istabas biedriem ilgi likt gaidīt aiz durvīm. Kopš tās reizes, redzot kārtējo rēcošo studentu bariņu, es mutē sajūtu skāņo alus garšu un man bojājas garastāvoklis. Stulbi tie studenti!

Bet ar trīsdesmitgadīgiem arī nekādu laimi nesagaidīsi! Vispirms viņi baigi labi izturas, uzsauc klubā dzērienus, saka komplimentus, aizved pie sevis, samīlē, es pagūstu viņā iemīlēties. Pasaku to viņam, bet šis sāk stāstīt par savu bijušu un to, kā vēl neesot beidzis viņu mīlēt. Murgs! Cik reižu sev neesmu solījusies vairs nekad neiemīlēties! Īpaši pēc pēdējās reizes.

Sapazinos kādā pasākumā ar pazīstamu dīdžeju. Es jau sen par viņu fanoju. Kad viņš man pievērsa uzmanību, man sirds vai pamira. Muļķe es neesmu, pēc vārdiņa kabatā nelīdīšu. Ar mani var runāt pieauguši vīrieši par visu ko. Tā aizpļāpājamies, ka attapāmies parkā uz beņķīša bučojamies. Aizgājām pie viņa. Es kusu vai ārā no katra viņa pieskāriena. Mēs mīlējāmies visu rītu un dienu. Kā man patika! Starplaikos mēs runājām un runājām.

Beigās šis man saka: tu tikai manī neiemīlies. Bļāviens! Es jau paguvu iemīlēties! Viņam esot lauzta sirds, mīļotā sieviete pametusi. Te es neizturēju un sāku bimbāt. Vai tiešām es nevaru dabūt sev pastāvīgu trīsdesmitgadīgu čali? Es taču būtu daudz labāka par viņu bijušajām!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu