Džesika Simpsone pieprasa laulības šķiršanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Popzvaigzne Džesika Simpsone oficiāli iesniegusi prasību šķirt savu trīs gadus ilgušo laulību ar Niku Lašeju, par iemeslu norādot «nepārvaramas domstarpības», informē «imdb.com».

Filmas «Dukes Of Hazzard» zvaigzne Simpsone Losandželosas tiesā norādīja, ka negatavojas maksāt Lašejam uzturnaudu, lai gan pirms kāzām viņa atteicās noslēgt pirmslaulību līgumu.

Pirms slavenību pāris 2002.gadā apprecējās un piedalījās savā realitātes šovā «Newlyweds» («Jaunlaulātie») telekanālā MTV, grupas «98 Degrees» dziedātājs Lašejs bija bagātāks par Simpsoni. Taču pēc kāzām 25 gadus vecā skaistule izveidoja veiksmīgu popmūzikas un kino karjeru, un tagad viņas īpašumā ir 54 miljoni dolāru (31,7 miljoni latu).

Ja Simpsones iesniegums par uzturnaudas nemaksāšanu tiks noraidīts, viņai nāksies maksāt Lašejam pusi no savas bagātības, jo pēc Kalifornijas likumiem, ja nav pirmslaulību līguma, visi laulības laikā nopelnītie līdzekļi jādala uz pusēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu