Dāvids un Ivaņņikova spēlēs teātri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pašlaik tiek iestudēta izrāde, kurā lomas paredzētas modes māksliniekam Dāvidam un raidījuma «Balzams dvēselei» vadītājai Svetlanai Ivaņņikovai.

Kā stāsta Dāvids, izrādi iestudē režisors Oļegs Šapošņikovs. Kad viņam piedāvāta loma, Dāvids bijis pilnīgi pārliecināts, ka noticis kāds pārpratums. «Tiešām nesaprotu, kas notiek. Vispirms man piedāvāja vadīt šovu televīzijā, tad — raidījumu radio, bet pašlaik vēl kāpt uz teātra skatuves! Es patiešām jūtos samulsis,» atzīstas Dāvids.

Savukārt Svetlana Ivaņņikova uzsver, ka tiks iestudēta ļoti interesanta Vudija Allena luga, kuru plānots skatītājiem parādīt martā. «Pašlaik vēl nav zināms, kurā teātrī spēlēsim, taču izrāde noteikti būs!» uzsver Svetlana Ivaņņikova. Viņa atzīst, ka nekad nebija domājusi, ka atgriezīsies uz teātra skatuves.

«Pašlaik izrāde mani ir tā iedvesmojusi, ka tā vien šķiet, ka varu izdarīt visu, ko vēlos,» savās sajūtās dalās aktrise. Viņa atklāj, ka izrādē spēlēs vairāki krievu aktieri, kā arī Rēzija Kalniņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu