Eminems drīz apprecēs savu ekssievu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Baumas par Amerikas sliktā zēna un populārākā baltā repera Eminema plāniem apprecēt savu ekssievu Kimu izrādījušās patiesas. Izdevums «The Star» ieguvis ielūguma paraugu, tāpēc zināms ne vien tas, ka pāris nolēmis atkal salaulāties, bet pat precīzs kāzu datums.

Blondā Kima un hiphopa pārstāvis Eminems, īstajā vārdā Maršals Materss III, nolēmuši iestūrēt laulības ostā jau 14. janvārī pulksten 17. Ielūgumā rakstīts: «Šajā dienā es apprecēšu savu labāko draugu, ar kuru es esmu smējies kopā, kuram es dzīvoju, kuru es mīlu.»

Vēl pavisam nesen blondais reperis Detroitas radiostacijai «WKQI-FM» atklāja, ka ir atjaunojis attiecības ar bijušo sievu, un uzsvēra, ka pastāv iespēja atkārtoti doties pie altāra. «Mēs esam nogludinājuši nesaskaņas,» radiopārraidē teica Eminems.  Turklāt intervijā 30 gadus veco Kimberliju viņš dēvēja - «mana Kima».

Abiem atkal satuvināties netraucēja pagātne: smagā šķiršanās prāva un niknā cīņa par meitas aizbildniecību.

Starp citu, negantais reperis Eminems devis mājienus, ka varētu pamest skatuvi. «Man nav ne jausmas, kurp pašlaik virzās mana karjera. Iespējasm, ka šis ir fināls,» teica Eminems.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu