"Purina One" izaicinājums: spalva spīd, ēstgriba un dzīvesprieks raisās! (7)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāji

Trīs nedēļas apritējušas, kopš sākām kaķu barības "Purina One" izaicinājumu, kurā piedalījās divdesmit kaķi. Kaķu uzdevums bija vienkāršs - baudīt barību, bet saimnieka - to visu vērot un mums pastāstīt, kā tad gājis un kas mainījies mīluļa izskatā un uzvedībā. Esam publicējuši pāris kaķu stāstus, tagad laiks izaicinājuma apkopojumam!

Barība garšo ļoti, bet tiek prasīts arī vairāk dzeramā!

Kā atzina vairums kaķu saimnieku, “Purina One” sausā barība pie sirds gājusi visiem kaķiem. Interesanti, ka ar katru barošanas reizi kaķis pēc tās taujājis aizvien uzstājīgāk. “Mājās ir atnests lielais maiss ar spožajiem čaukstīgajiem barības iepakojumiem, nu var svētki sākties! Protams, Šērai jāielien maisā parevidēt, kas tur labs ir atnests. Pirmais efekts, atverot paciņu, bija pārsteidzošs, Šēra burtiski gāza nost no kājām, skaļi pieprasot, lai tak ātrāk iedod pagaršot! Iebērām mazliet, nu garšoja traki labi,” stāsta kaķenes Šēras saimniece.

Citiem kaķu saimniekiem pirms izaicinājuma bijusi problēma ar sauso barību, jo kaķis tādu bieži vien atvēmis. Kādam kaķim šī nepatīkamā lieta izbeigusies: “"Purina One" sausā barība Pušam iepatikās uzreiz. Tagad viņš nekad nevemj un var pat iztikt tikai ar vienu pašu "Purina One" sauso barību vairākas dienas,” stāsta saimniece Roena.

Foto: TVNET lasītāji

No divdesmit kaķiem tikai vienai kaķu lēdijai neiepatikās sausā barība. “Domājām, ka gan jau izsalkums liks ēst, bet nekā. Nevar jau kaķīti arī spīdzināt, tādēļ viņa "Purina One" ēda, to sajaucot ar slapjo barību. Kā jebkurš dzīvnieka saimnieks, arī mēs ceram, ka mūsu kaķenīte ar laiku kļūs mazāk izvēlīga un ēdīs daudzveidīgāku barību. Redzēsim, kā mums veiksies tālāk,” stāsta Pūkas saimniece Olga.

Kaķēna saimnieki atzinīgi novērtējuši arī barību kaķēniem: “Barība ir lieliski piemērota kaķēniem - gabaliņi nav īpaši lieli un ir mīksti!”

Vairāki kaķu saimnieki pamanījuši izmaiņas kaķa ikdienas ūdens patēriņa daudzumā. ““Lietojot šo barību, esmu pamanījusi, ka kaķis 2x vairāk dzer ūdeni. Nezinu, cik labi vai slikti tas ir, bet ūdens bļodiņa jāpapildina biežāk nekā reizi dienā,” secina Figaro runča saimniece Maiga.

Spīdīga spalva un milzu enerģija

Apkopojot visu kaķu saimnieku pieredzi, šo trīs nedēļu laikā tika manītas vairākas izmaiņas.

*Apmatojums kļuvis kuplāks un spalva spīdīgāka - 18 no 20 kaķiem;

*Acis "dzīvelīgākas" - 19  no 20 kaķiem;

*Kažoks vairs neveļas - 7 no 20 kaķiem;

*Jūtama gremošanas uzlabošanās - 14 no 20 kaķiem;

Foto: TVNET lasītāji

*Kaķi jautri un nebēdnīgi. Gados vecākiem kaķiem “atgriezusies jaunība” - 7 no 20 kaķiem;

*Galu galā, lieliska apetīte - tikai 1 no 20 kaķiem neēda barību!

PALDIES VISIEM KAĶU SAIMNIEKIEM, KA ATRAKSTĪJA UN DALĪJĀS PIEREDZĒ!



Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu