«Australian Open» pusfinālā negaidīti iekļūst Bagdatis no Kipras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Par pārsteigumu «Australian Open» tenisa meistarsacīkstēs parūpējies Markoss Bagdatis no Kipras, kurš iekļuvis vienspēļu turnīra pusfinālā. 20 gadus jaunais tenisists piecu setu ilgā ceturtdaļfināla cīņā ar 6-4, 6-2, 4-6, 3-6 un 6-3 uzveica horvātu Ivanu Ļubičiču, kurš izlikts ar septīto numuru.

Bagdatis itin veikli uzvarēja pirmajos divos setos, taču tad Ļubičičs atspēlējās, un uzvara izšķīrās pēdējā setā, kurā pārāks bija jaunais Kipras tenisists.

Pašreiz Bagdatis ieņem 54. pozīciju pasaules ranga tabulā. Viņa augstākā vieta bijusi 52., kas tika sasniegta pirms pāris nedēļām. Pēc «Australian Open» viņš ievērojami uzlabos savas pozīcijas.

Pusfinālā Bagdatis pretinieks būs argentīnietis Davids Nalvandjans, kurš otrdien ceturtdaļfinālā ar 7-5, 6-0 un 6-0 pārliecinoši uzveica Fabrīsu Santoro no Francijas. Otro un trešo setus kopā Nalvandjans uzvarēja ātrāk nekā pirmo setu. Nalvandjans ir izlikts ar ceturto numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu