Enina-Ardēna un Moresmo tiksies finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

«Australian Open» meistarsacīkšu finālā tiksies beļģiete Žustīne Enina-Ardēna un francūziete Amēlija Moresmo. Tas noskaidrojās pēc ceturtdien notikušajām pusfinālu cīņām.

Beļģijas tenisiste Žustīne Enina-Ardēna ceturtdien spraigā trīs setu pusfināla cīņā pārspēja Mariju Šarapovu no Krievijas — 4-6, 6-1 un 6-4.

Ar astoto numuru izliktā Enina-Ardēna ir tuvu tam, lai atkārtotu savu 2004. gada panākumu, kad viņa uzvarēja «Australian Open».

Otrā pusfināla spēle starp francūzieti Amēliju Moresmo un beļģieti Kimu Kleistersu netika pabeigta. Pirmo setu ar 7-5 uzvarēja Kleistersa, bet otrajā Moresmo atspēlējās ar 6-2. Trešajā setā, kad rezultāts bija 3-2 Moresmo labā, cīņa tika pārtraukta. Kleistersai ļoti sāpēja labā pēda, un šā savainojuma dēļ viņa nespēja pabeigt spēli.

Ja Kleistersa būtu uzvarējusi, šogad notiktu 2004. gada fināla atkārtojums, kad Enina-Ardēna finālspēlē tikās ar Kleistersu. Toreiz uzvarēja Enina-Ardēna.

Lai gan zaudēja pusfinālā, Kleistersa nākamnedēļ būs pasaules pirmā rakete, jo līdzšinējā līdere amerikāniete Lindseja Devenporte zaudēja ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu