Bagdati eksaminēs Federers

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

«Australian Open» finālspēlē turnīrā vīriešiem tiksies pasaules pirmā rakete Rožē Federers no Šveices un turnīra lielākās sensācijas autors - Markoss Bagdatis no Kipras.

Piektdien notikušajā pusfināla spēlē ar pirmo numuru izliktais Federers tikās ar vācieti Nikolasu Kīferu, kurš pirmo reizi karjerā iekļuva kāda no «Grand Slam» turnīra pusfināliem.

Pirmajā setā ar 6-3 uzvarēja Federers, bet otrajā Kīfers atspēlējās ar 7-5. Trešajā setā pilnībā dominēja Federers, kurā uzvarēja ar 6-0. Ceturtajam setam Kīferam vairs nepietika spēka, lai vēl atspēlētos - 6-2 Federera labā.

Finālā Federers tiksies ar šā gada pasaules tenisa lielāko sensāciju - 20 gadus jauno Markosu Bagdati no Kipras, kurš ceturtdien pusfinālā negaidīti uzveica argentīnieti Dāvidu Nalvandjanu. Pirms tam Bagdatis pārspēja arī tādus spēcīgus tenisistus, kā ar otro numuru izlikto favorītu amerikāni Endiju Rodiku, gan ar septīto numuru izlikto Ivanu Ļubičiču, gan čehu Radeku Štepaneku.

Pirms «Australian Open» Bagdatis ieņēma 54. vietu pasaules ranga tabulā.

Finālspēlē sievietēm tiksies beļģiete Žustīne Enina-Ardēna un francūziete Amēlija Moresmo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu