Uzmanību! Konkurss «Kam nav sava draudziņa...»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursa norises laiks: 1.–8. februāris.

Mērķi:
1) apgūt smalko (psiholoģiski sarežģīto, niansēm bagāto utt.) iepazīšanās mākslu, šoreiz — internetā;
2) gatavojoties 2006. gada Valentīndienas sagaidīšanai, tiem, kam vēl nav sava draudziņa, uz karstām pēdējam tādu sameklēt;
3) izkopt savas komunicēšanas spējas.

Dalībnieki: vecums, tautība, dzīvesvieta, svars, garums, matu krāsa utt. — bez ierobežojumiem. Vēlama tikai pastāvīga piekļuve internetam.

vins.vina@apollo.lv

vins.vina@apollo.lv

vins.vina@apollo.lv

Apraksts: Mēs visi esam pieraduši pie čatošanas. Iepazīšanās internetā jau kļuvusi par ikdienu. Nopietnām attiecībām — ilglaicīgāka sarakste, fotogrāfiju apmaiņa, sazvanīšanās. Jautrai brīvdienu pavadīšanai vai vienas nakts seksam pietiek ar īsu sazināšanos publiskajā telpā, tad daži zvani, un viss notiek…

Šoreiz ierosinām piedalīties nedēļu garā publiskā sarakstē — konkursā. Varbūt Latvija kļūs par vēl dažiem laimīgiem cilvēkiem bagātāka? Mēs «pieturēsim jūsu rociņas» līdz pirmajam randiņam un palīdzēsim to noorganizēt, tālākais jūsu pašu ziņā. Atcerieties, ka jums pašiem jānoskaidro, vai iedomātais partneris atbilst jums pēc vecuma un visiem citiem jums svarīgajiem rādītājiem.

Protams, jūs varat arī krāpties un, kā nereti gadās internetā, viltot savu dzimumu, tikai atcerieties, ka tādā gadījumā, iespējams, Valentīndienas vakaru sagaidīsiet pie viena galdiņa ar sava dzimuma pārstāvi. (Protams, cita lieta, ja esat homoseksuāls.) Varbūt jūs spēlēsiet teātri un sarakstīsieties ar savu pastāvīgo partneri? Mums nav iebildumu — tādējādi jūs ietaupīsiet tradicionālos Valentīndienas izdevumus.

Balvas: trīs pāri, kuru savstarpējo saraksti žūrija atzīs par oriģinālāko, asprātīgāko, pārliecinošāko, 14. februārī, Valentīndienas vakarā, tiks uzaicināti uz romantiskām vakariņām romantiskā restorānā «Light» «Berga bazārā» (Rīgā, Dzirnavu ielā 84/1, tālrunis 7281420) — katrs pāris pie atsevišķa galdiņa.

Konkursa uzvarētāju saraksti mācību nolūkos publicēsim portālā. Lai jums veicas! Ja kādam ir neskaidrības vai jautājumi, zvaniet pa tālruni 6521150 Vijai.
Lai veicas!

* * *

Paraugs vai piemērs:
Jānis
Kura no jums, pelītes, būtu ar mieru kliedēt manu ziemas garo un vēso vakaru garlaicību? Esmu džeks «pa pirmo» — zilām acīm, diviem pīrsingiem un dzimumzīmīti uz degungala...

Līga > Jānim
Varbūt pamēģināsim mēs? Man patīk skābu kāpostu zupa, slidošana un «Prāta vētra»...

Marina > Jānim
Es mīlu visu skaisto, arī ziemu. Un man ļoti patīk skūpstīties...

Jānis > Marinai
Šķiet, tu esi interesants zaķis...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu