Ko sievietes domā par seksu. 21 gada vecumā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vītols

Šā raksta mērķis ir konstruktīva pieeja nevainības zaudēšanai.

Tā gluži nav, ka visas Latvijā dzīvojošās meitenes zaudē nevainību 13 gadu vecumā. Ne mazums ir to jauno sieviešu, kas arī pēc 20 gadiem joprojām nav dzīvojušas dzimumdzīvi.
Dažas nejūtas drošas un pārliecinātas, citām tā izveidojusies dzīve, citām, savukārt, ir ieaudzināts, ka nav jāsteidzas, citas gaida savu kāzu nakti. Lai kādi motīvi būtu, neviens no tiem nav nosodāms vai aplams. Katram savs ceļ ejams. Savs ceļš ir arī Tatjanai.

Stāsta Tatjana, 21gadu veca studente:

«Esmu spēcīga personība. Saprotiet mani pareizi — es neplātos. Es vienmēr skaidri zinu, ko gribu, turklāt man piemīt ekstrasensoras īpašības. Es redzu cilvēkiem cauri. Redzu, ko viņi domā. Jāteic gan, ka es apzināti pagaidām neattīstu šīs savas spējas, jo saprotu, ka man trūkst dzīves pieredzes. Pie dzīves pieredzes es pieskaitu arī seksuālo.

Pašlaik es studēju programmēšanu. Mani tas īpaši nesaista, bet, izvērtējusi studiju programmu, sapratu, ka tas attīstīs manu intelektu.

Mani kursa biedri mani pilnīgi neinteresē. Es jau teicu, ka redzu, ko cilvēki domā. Starp viņiem nav man līdzvērtīgu personību. Man nav draudzeņu. Mana māte ir vāja būtne, kura pilnīgi pakļaujas man. Es to ļaunprātīgi neizmantoju. Esmu neitrāla.

Pirms mēneša man palika 21 gads un es sapratu, ka man ir, pirmkārt, jātiek vaļā no nevainības, otrkārt, jāiegūst seksuālā pieredze. Tātad man vajadzīgs vīrietis, kas ne tikai mani deflorētu, bet arī iemācītu mīlēties.

Jau teicu, ka mani vienaudži mani neinteresē. Man vajag vīrieti ar pieredzi, kas arī būtu spēcīga personība. Esmu kandidātus meklējusi ar interneta starpniecību. Saņemot un rakstot atbildes tiem, kas atsaucās uz sludinājumu — meklēju vīrieti no 35 gadiem, kas palīdzētu tikt vaļā no nevainības un apmācītu — sapratu, ka arī ar e-maila starpniecību redzu, ko cilvēki domā.
Mani meklējumi pašlaik nav vainagojušies panākumiem.

Kamēr neesmu sameklējusi kandidātu, es lasu grāmatas par seksu un masturbēju. Esmu iemācījusies sasniegt multiorgasmu.

Protams, es nedomāju aprobežoties ar masturbāciju. Tāpat es zinu, ka mums tiek dots viss, kas mums vajadzīgs. Nevajag tikai sasteigt un grābt pirmo, kas liekas derīgs esam.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu