Konkurss «Kam nav sava draudziņa…» uzņem apgriezienus!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkurss [s:11660] Šodien publicējam dažu pretendentu uz uzvaru iepazīšanās sludinājumus, taču atcerieties — jauni pretendenti var pieteikties līdz pat beidzamajai dienai. Konkurss turpināsies līdz 8. februārim.

Ceram, ka arī ārpus Rīgas dzīvojošie varētu atlicināt sev laiku, lai vienu — Valentīndienas — vakaru atbrauktu uz galvaspilsētu. (Ko tikai interesantas meitenes/puiša dēļ neizdarīsi, vai ne?)

Lūdzu, mēģiniet izturēt vēl dažas dienas un nepāriet uz personisku saraksti vai tikšanos pirms pirmā randiņa (piemēram, Savrupais, Elfinss, Sans u. c.)! Nepalaidiet garām iespēju svinēt Valentīndienu uz restorāna «Light» rēķina!   

Savrupais 15:21 01.Feb.

Sveiki visiem! Esmu puisis no Rīgas. Man ir 26 gadi. Labprāt iepazīšos ar meiteni, kurai nav iebildumu pret savrupu cilvēku. Es darbojos finanšu sfērā.

Dreamlight 15:47 01.Feb.

Ja Tu esi vīrietis, kurš zina, ko vēlas, esi neatlaidīgs, mērķtiecīgs, interesants un galu galā liec vienreizēji justies būtnei, kas ir Tev blakus, tad domājams, ka tieši Tu esi tas, kas liks ziemas vēsumam pārvērsties vasaras svelmē. ;) Mēģināts nav zaudēts!

Sanita 15:18 01.Feb.

Sveiks, puisi! Esmu meitene no Rīgas, dzīvoju netālu no centra un vēlētos iepazīties ar kādu foršu puisi, kurš prot vienmēr uzmundrināt un ar kuru varētu jauki pavadīt brīvo laiku, un kurš dzīvo netālu no centra. Mans vecums ir 14 gadi, maijā man paliks 15; augums ir 162 cm, svars 60 kg. Man patīk jauki pavadīt laiku. Ļoti patīk slidot. Raxtiet, labprāt iepazīšos!

elfinss 15:27 01.Feb.

Mazs, mīļš jauks elfinss cer varbūt šo Valentīndienu sagaidīt ar kādu jauku un mīļu cilvēciņu. Esmu sieviete. Kā jau rakstīju, tad elfini ir seni, bet nu šoreiz atklāšu savu vecumu — 24 gadiņi. No smēķēšanas un smēķētājiem es turos labāk pa gabalu. Strādāju par sekretāri.

Līga 16:20 01.Feb.

Mani sauc Līga, un man patiešām ir dzimumzīmīte deguna galā!!! Bet būtu interesanti pavadīt gada visromantiskāko vakaru jaukā restorānā ar Jāni, kuram arī ir dzimumzīmīte uz degungala!!! Vai tādu Jāni ir reāli atrast?:)

Alija 09:43 01.Feb.

Iepazīties protu, komunicēties arī. Un vienalga man nav sava draudziņa, jau kādus 5 gadus. Periodiski jau kaut kas ir, nav jau tik traki…
Interesanti kādus kursus man vajag?

fifi 10:06 01.Feb.

Alija — tu neesi vienīgā tāda — es arī esmu komunikabla, jautra, smaidīga un viegli iepazīstos, bet drauga kā nav, tā nav...  Un nets — čats, skype un kas vēl viss jau ir izmēģināts… — tas neiedarbojas! Tā nav īstā vieta, kur iepazīties — nets. Nu, ja nu vienīgi pilnīgi kautrīgiem cilvēciņiem šis var kaut kādā veidā palīdzēt! Mums ar Aliju tas atnāks dabīgā veidā — kārtējo reizi ar kādu «viņu» iepazīstoties pavisam nejauši. :) Bet lai nu tiem pārējiem veicas!!!

Smukā

Tā mani dēvēja bijušais kolēģis un tad nu veiksmīgi ekspluatēju šo niku.:) Un es neesmu nekāda tipa skaistule, precīzāk laikam būtu — valdzinātāja un kārumniece…

Meitene 17:21 01.Feb.

Es ar' gribu ar kādu iepazīties! Jau apnika viens un tas pats...

sans

Esmu vīrietis labākajos gados. Kopš dzimšanas pagājušas 33 vasaras.

Oze 14:26 01.Feb.

Nu tad tā — esmu nolēmusi piedalīties!!!!! Trīs, četri!
Sauc mani par Ozi! Esmu rīdziniece jau 18 gadus. Kā atbraucu pēc videnes, tā arī paliku... Triviāli... (Tiem, kam labi ar matemātiku, var apmēram izrēķināt manu vecumu).
Man ir daudz paziņu. Man ir pat samērā plaša iespēja dalīt savu gultu ar kādu puisi, ja rodas tāda vēlēšanās. Kaut beidzamajā laikā tāda rodas samērā reti. Ko gan tas varētu nozīmēt?...
Ko es vēlos? Tuvākajā perspektīvā — kādu puisieti, ar kuru kopā vadīt brīvos brīžus. Tālākajā? Par to labāk paklusēsim, «jo nākotni paredzēt mums nav lemts...»
Vistuvākajā? Protams, Valentīndienā paēst romantiskas vakariņas (interesanti — vai ar šampanieti?) restorānā «Light» uz firmas rēķina.
Kurš vēl grib to pašu?

Alutux 20:17 01.Feb.

Tad nu tā... Es esmu 23 gadus jauns šobrīd nepieradināts puisis no Rīgas, kurš vēlas satikt sev līdzīga «jaunuma» meiteni.
Pēc dabas esmu ļoti dažāds — reizēm atraisīts, jautrs, smaidīgs, citreiz — savrups un rezervēts. Man ļoti patīk rīkoties, dzīvot un domāt «pareizi», tāpēc pats sevi uzskatu par mazliet snobisku, taču šķiet, ka sirds man ir īstajā vietā.

Atgādinājums par konkursa balvām

Trīs pāri, kuru savstarpējo saraksti žūrija atzīs par oriģinālāko, asprātīgāko, pārliecinošāko, 14. februārī, Valentīndienas vakarā, tiks uzaicināti uz romantiskām vakariņām restorānā «Light» «Berga bazārā» (Rīgā, Dzirnavu ielā 84/1, tālrunis 7281420) — katrs pāris pie atsevišķa galdiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu