«Kam nav sava draudziņa…» Konkursa jaunumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Patiesībā [s:11705] Kaut arī varēja notikt vēl labāk… Galvenā konkursa (kā arī visas nācijas!) problēma ir — vīriešu trūkums.

Tāpēc puisis ar niku Savrupais spiests virtuāli apmierināt daudzu jauno lēdiju intereses. Esam pilnīgi pārliecināti, ka viņš savu vietu pie restorāna «Light» viesu galda Valentīndienas vakarā jau ir izcīnījis. Jautājums tikai, kuru no daudzajām vēstuļu biedrēm Savrupais vēlēsies aicināt sev līdzi…

Smukā rakstīja  Savrupajam (10:49 02.Feb.): «Lieta jau kļūst principiāla — kurai no mums Tu pievērsīsi lielāku uzmanību.»

Taču, par laimi, Savrupais tomēr nav vienīgais pretendents uz vīrišķo galda pusi. Nopietni sacensībās iekļāvies arī Alutux, un jūtams, ka izšķirošajai cīņai spalvas asina vēl daži.
Bet lēdijām jābūt īpaši uzmanīgām, jo katru dienu konkursā piesakās arvien jaunas un bīstamas pretinieces. Piemēram, Puella, kura ieradās kā viesulis un tūdaļ piesaistīja sev Savrupā uzmanību...

Vai LiLu (23:02 03.Feb.): «H...E...L...L...O! Smuks, vai vienkārši vīrišķīgs; naudas — pietiks, ja uzcienāsi mani ar saldējuma kokteili… Vecums? Nu, galvenais, lai prāts būtu! Lai gan izvirzītie kritēriji ir teju drakoniski, varbūt kāds mēģinās tajos iekļauties? :) Maybe mums varētu būt interesanti vienam otra sabiedrībā?»

Vai arī Žubīte (22:47 02.Feb.): «Meklēju puisi ar pukstošu sirdi ar ko kopā lietus laikā lēkt pār peļķēm, lasīt kastaņus, ēst zemenes no dobes, dzert mežrozīšu tēju, braukt pie vecmāmiņas cept pīrāgus, ķert sauleszaķīšus, stāvēt zem caura lietussarga, barot pīles…»
Tā tik ir romantika!!!

Vairākiem konkursa dalībniekiem ir arī vērtīgi ierosinājumi.

Piemēram, Dreamlight raksta Alutux (21:17 02.Feb.) «Man gan liekas, ka derētu to saraksti veidot nevis kā komentārus, bet gan kā atsevišķu sadaļu. Tā būtu gan ērtāk lasītājiem, gan dalībniekiem, gan arī pašai žūrijai. Tas tāds mazs mans priekšlikums.»

Varbūt patiesi ņemsim to vērā, jo, kā izrādās, neskatoties uz daudzajiem i-neta čatiem un iepazīšanās portāliem, visi savu otro pusīti joprojām nav atraduši. Un, ja ir pieprasījums, jābūt arī piedāvājumam!

Vēl viens ieteikums bija — rīkot meiteņu vakarus. Arī šī doma nav slikta, tikai — kādā no nākamajiem konkursiem.

Lūdzu, vēl mazliet izturības! 8. februāris un tātad arī konkursa beidzamā diena būs drīz!

Lūdzam pēc iespējas ātrāk diskusijā iesaistīties tos daudzos, kuri pieteikušies konkursam, atsūtot savus nikus, bet cīņas arēnā pagaidām nerādās vai dara to ļoti kautrīgi, piemēram:

Serene, Kristels, Ugunīgais eņģelis, Peciņa, Sun77, Melānija, Oranžā24, Aspera, Lība, Beibe, Lietuszieds, Egle, Milu, Strēlniecīte, Livia, Medmāsiņa, Vidzemniece, Liva, Banda, Roche, Zebra, Pīlādžoga, Edusho, Dzanita, Miss, Dainīte, Il elle, Kūmiņš, Jaukums, Grāmata, Ragana, Amberspa, Zemenīte24, Marmelāde, Sprogainīte, Wild honey, Tweed Green, Guncha, Kristerika, Rexus, Ziema u. c.

Starp citu, viņu vidū ir arī daudz deficīto puišu. Piemēram, Fishbone par sevi raksta: «Sveiki meitenes! Esmu pusis no Rīgas, kas iegājis jau labu laiciņu divdesmitgadē. Esmu sportisks, jauks, interesants, inteliģents ar gaiši zilām acīm, nesmēķētājs. Es priecātos satikt jauku, sportisku, gudru un mazliet draisku daiļā dzimuma pārstāvi. Un tas būtu burvīgi kopā svinēt Valentīndienu. Un netikai to...»  
 

Atgādinājums
Lai būtu vieglāk orientēties komentāru jūklī, savas iepazīšanās diskusijas varat rīkot zem visiem kanāla «Viņš & Viņa» rakstiem, kuriem pievienota bilde ar konkursa emblēmu  smaidīgā plauksta. Tātad arī zem šī raksta!
Lai veicas! 

Atbilde interesentiem
Konkursa uzvarētāju romantiskā vakariņošana restorānā «Light» tiks publiskota tikai tiem pāriem, kuri tam piekritīs. Pārējie tikšanās priekus varēs baudīt anonīmi. 

Lūgums

Redakcija lūdz dalībniekus rakstīt latviski, izmantojot visas diakritiskās zīmes!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu