Par konkursa «Kam nav sava draudziņa...» balvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Un tagad atbildam uz konkursa «Kam nav sava draudziņa...» dalībnieku jautājumiem, kāds būs restorāns, kurā viņi (trīs uzvarētāju pāri) tiksies savās Valentīndienas vakariņās 14. februāra vakarā.

Restorāna «Light» interjers atspoguļo mūsdienu Rīgas restorānu un atpūtas iestāžu tendences — neuzkrītoši krāsu toņi, atturīga elegance un askētiskas mēbeles.

«Light» ēdienkartē atrodamie ēdienu nosaukumi ir pārdomāti un kārdinoši — grilēta vistas krūtiņa ar mango gabaliņiem, rīsiem un velutē mērci (3,90 latu) vai ananasa carpaccio ar granātābolu pērlītēm un vaniļas saldējumu (3 lati) ne tikai izskatās, bet arī garšo labi.

Plašais «Light» kvadrāta formas bārs vakara stundās atdzīvinājis agrāko «Berga bazāra» bohēmisko noskaņu, jo nedēļas nogalēs kokteiļus te jauc līdz pat agram rītam. Restorānā ir arī laba un plaša brokastu ēdienu izvēle, turklāt šeit ir īpaša kafija, kas pagatavota no speciāla kafijas pupiņu šķirņu sajaukuma. Restorānā ir arī īpašā mēneša ēdienkarte.

light@bergabazars.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu