«Gmail» jaunā funkcija — tērzēšana

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvāko pāris nedēļu laikā «Google» solās papildināt «Gmail» iespēju klāstu ar jaunu funkciju — tērzēšanu.

Šī tērzētava pēc savām funkcijām stipri līdzinās daudzām populārām ziņojumapmaiņas programmām, piemēram, «MSN Messenger» vai «Gaim», kas atbalsta vairākus ziņojumapmaiņas protokolus. «Gmail» tērzētava ļaus jums redzēt, kuri draugi šobrīd ir tiešsaitē, bet viņiem nosūtītie ziņojumi atvērsies mazā logā, līdzīgi kā tas notiek zinojumapmaiņu programmās.

Kā katrā kvalitatīvā ziņojumapmaiņas rīkā, arī «Gmail» tērzētavā varēsiet norādīt savu statusu (aizņemts, miegains, dusmīgs utt.). Lai vēlāk aplūkotu, par ko esat runājuši, tikšot veidots arī visu sarunu arhīvs. Svarīga tērzētavas iezīme būs tā, ka lietotājam nevajadzēs neko konfigurēt vai pielāgot, atverot savu «Gmail» kontu, šī iespēja jūs jau gaidīs.

Paredzams, ka sākumā šāda iespēja būs tikai IE 6.0+ un «Firefox» 1.0+ lietotājiem, bet «Google» solās nākotnē to padarīt pieejamu arī citu pārlūkprogrammu lietotājiem.

neatspēlēsies

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu