«Kam nav sava draudziņa…» Konkurss beidzies!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tātad konkurss «Kam nav sava draudziņa…» beidzies. Paldies visiem par atsaucību!

Secinājumi? Varbūt mazliet skumjāki, nekā šādā brīdī gribētos... Lielais dalībnieku skaits liecina, ka diemžēl visiem patiesi vēl nav sava draudziņa... Ka meiteņu bez draugiem ir daudz vairāk nekā puišu... Ka dzīve reizēm nav tik skaista, kā gribētos...

Bet mums taču viss vēl priekšā! Trīs pāri Valentīndienas vakaru jau pavadīs kopā restorānā «Light». Apsveicam! Dažas sīkākas balvas izlozē saņems arī tie aktīvākie čatotāji, kas centās, bet šoreiz savu Valentīnu vēl neatrada.

Ņemot vērā lielo atsaucību, arī turpmāk piedāvāsim savus pakalpojumus iepazīšanās jomā — «Apollo» mēģinās darboties kā starpnieks — savedējs, vai tad slikti? Sekojiet informācijai mūsu portālā!

vins.vina@apollo.lv

Uzvarētājus paziņosim piektdien, 10. februārī. Pēc tam visi uzvarētāji savā e-pastā saņems paroli, kas Valentīndienas vakarā būs jānosauc zāles pārzinim, ierodoties uz vakariņām.

Lai jums izdodas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu