Zemeņu saldējums. 2. randiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Kā jau solījām, publicējam dažas no Valentīndienas konkursa «Kam nav sava draudziņa...» iepazīšanās sarunām. Reizēm, lai nonāktu līdz pirmajam randiņam, vajag ļoti maz laika. Tā, šķiet, veicās arī LiLu un Coolajam — atnāca, viens otru pamanīja un sarunāja…

Vai randiņš abiem nesagādās vilšanos un kas notiks vēlāk? Tad jau manīs! Tāda jau ir tā iepazīšanās rotaļa — beigas vienmēr grūti prognozēt… Lai viņiem veicas!

LiLu
Neko daudz — bet ļoti vērtīgu — vienu jauku sirsniņu uz Valentīndienu: vai kāds grib padalīties?:)

coolais —>LiLu
Un ko tad Tu darītu, ja dabūtu to vienu sirsniņu?:)

LiLu
Ieliktu burciņā — lai stāv līdz nākamai Valentīndienai. Pa reizei izņemtu, atkausētu, papriecātos un tad atkal ledusskapī iekšā — lai nebojājas!

coolais —> LiLu
Eu, Tu gadījumā nestrādā par pataloganatomu???

LiLu
Kas, i, ko — sabijies?

coolais—>LiLu
Ta, nē — bet, kaut kā jocīgi...

LiLu
Jocīgi, jocīgi... nevis jocīgi, bet citādāk! Jo pretējā gadījumā kaut kā garlaicīgi, ja viss notiek kā parasti!

coolais—>LiLu
Tad Tev ir garlaicīgi?

LiLu
Tagad vairs ne — redz, Tu uzradies, uzreiz interesantāk!:)

coolais—>LiLu
Gribi, lai ir vēl interesantāk?...:)

LiLu
Pa, pa, pa — ko Tu man te tagad domā piedāvāt? Esmu gan pilngadīga, bet nu, ja sola interesanto, nekad nevar zināt, ko beigās dabūsi...

coolais—>LiLu
Nu, par beigām pagaidām neko nesolīšu, bet varbūt izmēģināsim, kā būs sākumā? Es piemēram, labprāt iepriecinātu Tevi ar saldējuma kokteili. Esmu gatavs saderēt, ka Tev garšo ar zemenēm?!... Vienkārši Tev vārdiņš tāds mīlīgs kā zemenīte:)

LiLu
Oi, Tu trāpīji pa manu vārīgo vietu! Pret zemeņu saldējuma ķoci toč nevaru turēties pretī... Tipa, satiekamies? (Oi, vēlreiz — uzņēmos iniciatīvu:))

coolais—>LiLu
Man patīk iniciatīvas. Gaidīšu Tevi rīt pie Laimas pulksteņa, plkst.19.00. Tu tachu tiksi, vai ne? Un — Tu sapratīsi... tā gan nebūs zemene man rokās, bet... ja atnāksi, Tu sapratīsi, kurš es esmu!

LiLu
Oho!
Labi!
Davai!
Rīt, 19.00!:)
Oi:)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu