Selmas Haijekas apģērbu izvēlas suņi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Skaistā un spējīgā aktrise Selma Haijeka nesen pastāstījusi, ka apģērbu izvēlēšanās svinīgiem pasākumiem viņai rada pamatīgas galvassāpes. Lai izvairītos no nepatīkamām sajūtām, aktrise vērā ņem savu četrkājaino draugu padomu.

Tieši ducis istabas suņu, kas dzīvo vienos apartamentos ar zvaigzni, Selmas dzīvē spēlē skaļu lomu. Kā izteikusies aktrise, nav labāku padomnieku grūtajā apģērbu izvēlē par suņiem, kad jātiek skaidrībā par tērpu, ko vilkt uz «Oskara» balvu ceremoniju vai citu svarīgu pasākumu. Haijeka tic, ka viņas suņiem ir nevainojama gaume. Turklāt viņiem atšķirībā no cilvēkiem nepiemīt liekulība. Ja viņiem mugurā uzvilktā kleita tiešām nepatīk, tad viņi sāk skaļi riet un ar savu izskatu izrāda savu neapmierinātību ar saimnieces izvēli.

Un aktrise iet savu suņu pavadā — pārģērbjas un suņu vērtējumam piedāvā citu tērpu. Selma Haijeka ir pārliecināta, ka viņas draugi ar apģērbu izvēli tiek galā daudz labāk par tā saukto modes policiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu