Sveicam konkursa «Kam nav sava draudziņa…» uzvarētājus!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar prieku ziņojam, ka konkursā bija daudz aizrautīgu dalībnieku un, mūsuprāt, tas noritēja draudzīgā, pat omulīgā gaisotnē.

Par konkursa uzvarētājiem kļuvuši trīs dalībnieku pāri:

Savrupais un Smukā;
Fishbone
un Bubu;
Coolais
un LiLu.

Pirmie divi pāri čakli darbojās gandrīz visu konkursa laiku, savukārt beidzamais — Coolais un LiLu — kā saka, «atnāca, ieraudzīja un uzvarēja». (Ja atklāti, tad žūrijai ir aizdomas, ka tie bija divi savstarpēji pazīstami cilvēki, kuri, iespējams, jau pat dzīvo kopā, taču nolēmuši Valentīndienā saņemt nelielu balvu — romantiskas vakariņas. Dikti jau ātri un gludi viņiem tā sarakste padevās… Bet kāpēc lai tā nebūtu — konkursa noteikumi taču to neaizliedza, turklāt sarakste bija draiska un asprātīga!)

Visiem sešiem uzvarētājiem uz viņu e-pasta adresēm tiks nosūtītas paroles (katram pārim cita), ko, ierodoties restorānā, būs jānosauc zāles pārzinim vai bārmenim, pēc tam jums tiks ierādīts galdiņš.

romantiskā restorānā «Light» «Berga bazārā»

vins.vina@apollo.lv

«Sveiki! Vēlējos jūs informēt, ka izstājos no konkursa — vakar slidojot kritu un sasitu ceļgalu, rīt eju uz rentgenu, lai noteiktu galīgo diagnozi.
Tāpēc būtu tikai godīgi, ja kādam citam tiktu dota iespēja, jo diez vai es būšu spējīga doties (precīzāk sakot, klibot) uz vakariņām.
Paldies par konkursa rīkošanu, visu labu vēlot, — Smukā»

Izsakām līdzjūtību Smukajai un mierinājumam atgādinām, ka šis nebūs beidzamais iepazīšanās konkurss, ko rīkojam. (Starp citu, interesanti būtu uzzināt, ar ko Smukā ir slidojusi, varbūt ar Savrupo?...)

Sakarā ar Smukās izstāšanos metru pirms finiša, līderos izvirzās otra Savrupā vēstuļu partnere — Elfinss. Apsveicam!

Pārsteiguma balvas — «Apollo» somas vai T-kreklus — saņems vēl daži aktīvākie konkursa dalībnieki — Biznesmenīte, Puella, Zefīrs un Meža gariņš.

Vēl varam paziņot, ka Nergamale izteica vēlēšanos tikties ar Meža gariņu, savukārt Meža gariņš mums raksta: «Nododiet Nergamale vislabākos sveicienus! Patika man viņš...»

Zefiirs ļoti gribētu satikties pa īstam un parunāties ar EziC, turklāt šī vēlēšanās ir abpusēja. Bet Tumshimelnaa labprāt turpinātu saraksti ar Sumbos un Lauķi.

Paldies visiem par piedalīšanos! Kā jau solījām, tuvākajā laikā tepat publicēsim arī interesantāko konkursa dalībnieku saraksti.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu