"Purina One" izaicinājuma kaķu stāsti: Mufijs un Haika (5)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāji

Trīs nedēļas apritējušas, kopš sākām kaķu barības "Purina One" izaicinājumu, kurā piedalījās divdesmit kaķi. Kaķu uzdevums bija vienkāršs - baudīt barību, bet saimnieka - to visu vērot un mums pastāstīt, kā tad gājis un kas mainījies mīluļa izskatā un uzvedībā. Šoreiz stāsts par kaķēna Mufija un kaķenes Haikas dzīvi.

Kaķēna Mufija un saimnieces Lindas pieredze

Mufijs jau ar pirmo dienu sāka ēst "Purina One" barību. Nebija tā, ka manītu jebkādas izmaiņas kaķa ēšanas paradumos - ēda kā iepriekšējo barību.

Barība ir lieliski piemērota kaķēniem - gabaliņi nav īpaši lieli un ir mīksti!

Var just, ka barība ir sabalansēta un tajā ir daudz vitamīnu, jo manāmi uzlabojies runča kažoks - kļuvis spīdīgāks. Mufijs ir hiperaktīvs.

Vēdera izeja arī normāla, kaķis izskatās ar dzīvi apmierināts!

Mēs abi palikām ļoti apmierināti ar šo barību un tamdēļ varam to ieteikt arī citiem!

Foto: TVNET lasītāji

Kaķenes Haikas un saimnieka Ģirta pieredze


Pēc testa acis ir vietā, ausis vietā, visas trīs krāsas ir savā vietā. Sākam ar iepakojumu -  iepakojums standarta PVC 800 g. ar atkalaiztaisāmu slēdzēju. Principā šāda veida iepakojums nav īpaši parocīgs uzreiz servēšanai. Vispirms labāk barību pārbērt noslēdzamā ērtā traukā 10 x 20 cm, tālāk servēšanai tiek ņemta plastmasas glāzīte ar gramu atzīmēm, servēšanas deva ~35 g vienai reizei 2 reizes dienā.

Barība uzreiz iegaršojas, noēd pilnīgi visu. Pēc pieredzes varu teikt, ka tā noēd vienīgi vēl "Hills" profesionālo barību.

Pirmais secinājums, ka vai nu kaķis ir ļoti izbadējies vai arī barība kaķa garšas kārpiņām ir tīkama.

Pēc otrās servēšanas, jā - barība garšo. Paejot vēl pāris nedēļām, vēl joprojām bez izmaiņām - garšo. Uzreiz nepamanīju, bet pēc kādas nedēļas, ka ūdens dzeramais trauciņš biežāk jāuzpilda, pievērsu uzmanību. Ūdens patiešām tiek uzņemts vairāk, nekā lietojot citas barības, nezinu, vai tas labi vai slikti.
Pēc trim nedēļām Haikas uzvedībā nekādas izmaiņas nav pamanītas, hiperaktīva kā vienmēr.

Vizuāli apmatojums gan ir krietni uzlabojies - biezāks un spīdīgāks.
Foto: TVNET lasītāji
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu