"Purina One" izaicinājuma kaķu stāsti: Brūss un Minis

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāji

Trīs nedēļas apritējušas, kopš sākām kaķu barības "Purina One" izaicinājumu, kurā piedalījās divdesmit kaķi. Kaķu uzdevums bija vienkāršs - baudīt barību, bet saimnieka - to visu vērot un mums pastāstīt, kā tad gājis un kas mainījies mīluļa izskatā un uzvedībā. Šoreiz stāsts par runčiem Brūsu un Mini!

Runča Brūsa un saimnieces Daces pieredze

Piedalīšanās trīs nedēļu izaicinājumā manam mīlulim bija izaicinājums vārda vistiešākajā nozīmē, jo visu trīs gadu laikā barojām ar viena veida barību, ko viņš labprāt ēda, tāpēc neko nemainījām.

Foto: TVNET lasītāji

Piedāvājot "Purina One", Brūss kāri metās virsū barībai – tātad garšo un varu sākt novērot, kā jaunā barība iedarbosies uz manu kaķi. Lai gan pašai grūti noticēt, ka tikai trīs nedēļu laikā kaut kas varētu mainīties.

Pirmajā nedēļā nekādas būtiskas izmaiņas neievēroju, bet

jau otrajā nedēļā sapratu, ka kaķis ir kļuvis daudz rotaļīgāks un brīžiem viņam uznāk tādi enerģijas uzplūdi, tad gribas lekt un skriet.

Tāpat viņš izskatās apmierinātāks, biežāk murrā, izgūlies istabas vidū, vai nāk pie manis pieglausties, it kā pasakot paldies. Ievēroju, ka mazāk izkrīt spalva.

Novērtējot šīs trīs nedēļas kopumā, varu secināt - kaķis ir veselīgs, dzīvespriecīgs un laimīgs.

Foto: TVNET lasītāji

Runča Miņa un saimnieka Leo pieredze

Mani sauc Minis, un man ir septiņi gadi. Nav pagājis ilgs laiks kopš brīža, kad es no ielas pārcēlos uz karaliskiem apartamentiem, par ko man jāsaka liels paldies maniem burvīgajiem saimniekiem. Tagad nemaz nevaru vairs iedomāties savu ikdienu bez manikīra un pedikīra, kažoka kopšanas un masāžas, fiziskām aktivitātēm, kā arī vakaru pavadīšanas pie TV ekrāna. Tas īsumā par manu dzīves posmu šobrīd, bet nu tagad dalīšos ar iespaidiem par trīs nedēļu garo izaicinājumu! Vispirms - liels paldies TVNET un "Purina One" par doto iespēju piedalīties šajā konkursā!
Jau pašā pirmajā izaicinājuma dienā,

kad saimnieki atvēra vienu no "Purina One" dāvātajām barības pakām, nevarēju noturēties, nenogaršojot kādu graudu, un jāsaka, ka garšoja tiešām labi.
Foto: TVNET lasītāji


Šajā izaicinājuma laikā, neskatoties uz to, ka skaistumkopšanas procedūras man gandrīz vai bija katru dienu, kā jau ierasts, tomēr viena problēma mani neatstāja, un tās bija blusas! Tika lietots līdzeklis pret blusām, ko smērē skaustā, kā arī blusu siksna, bet labu laiku nekāda efekta nebija. Likās, ka radušās pat vairāk! Tad nu pagāja pirmā nedēļa un

sāku just, ka mazo, nešpetno draudziņu, kas dzīvoja manā kažokā, ir stipri mazāk, laikam devušies labākas dzīves meklējumos uz ārzemēm.

Domājams, ka šī barība noteikti ir palīdzējusi šajā problēmā.
Apmēram otrajā izaicinājuma nedēļas sākumā novēroju, ka kažoka kvalitāte ir uzlabojusies, un līdz ar to nevaru noliegt, ka mans pašapziņas līmenis no tā ir cēlies. Tagad vairs nav kauns arī saimniekam reizēm pieprasīt  papildu porciju, kad viņš pārradies no darba un uz viņu viegli iedarbojas mana hipnotiskā acs.
Trešajā nedēļā jau viss ir stabilizējies, un tagad varu secināt, ka kopš pirmās izaicinājuma dienas daudz kas ir mainījies uz labo pusi, pat nagu kvalitāte ir uzlabojusies, un tagad arī nagi pēc lakošanas izskatās skaistāki un veselīgāki!
Vēlreiz - liels paldies par šīm trīs patīkamajām nedēļām! Gribētu izmantot iespēju, ka varu izteikties publiski, kā nekā tuvojas Ziemassvētki...
Salaveci, lūdzu, šogad uzdāvini man jaunu kažoka ķemmi, vēlams, sarkanā krāsā!
Patīkamu un sirsnīgu jums visiem šo pirmssvētku laiku, kā arī Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!

Foto: TVNET lasītāji
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu