Aicina ziedot "Juglas dzīvnieku patversmes" celtniecības darbu pabeigšanai (11)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

„JCDecaux” sadarbībā ar biedrību „LKF dzīvnieku aizsardzības grupa” un veikala tīklu „DinoZoo” aicina ikvienu dzīvnieku draugu ziedot dzīvnieku patvēruma „Juglas dzīvnieku patversme” celtniecības pabeigšanai, zvanot pa tālruni 90006688 (zvana maksa 1 LVL).

„Antuāns de Sent-Ekziperī savā grāmatā "Mazais princis" ir rakstījis: mēs esam atbildīgi par tiem, ko pieradinām. Cik bieži mēs, cilvēki, to aizmirstam? Parasti dusmojamies uz daudzajiem kaķiem, kas dzīvo daudzstāvu māju pagalmos, un katru vasaru žēli noskatāmies uz mazajiem kaķīšiem, taču, izņemot "kaķu tantes", kas pabaro izsalkušos radījumus, reāli mēs neko nevaram izdarīt. Vismaz mums liekas, ka neko nevaram izdarīt, lai palīdzētu šiem pamestajiem dzīvniekiem,” skaidro JCDecaux Latvija mārketinga vadītāja Dite Dimante Projekta patronam JCDecaux un tā ģenerālsponsoram DinoZoo radās doma kopīgiem spēkiem aicināt pievērst sabiedrības uzmanību klaiņojošajiem dzīvniekiem un iespējamajiem risinājumiem. Projekta „Lūdzu! Palīdzi man iegūt mājas!” mērķis ir aicināt sabiedrību ziedot līdzekļus jaunās patversmes „Labās mājas” celtniecības pabeigšanai, lai novārtā atstātie dzīvnieki pēc iespējas ātrāk tiktu pie jaunām mājām.

„Nekad nav par vēlu sniegt savas rūpes kādam, kam tas ir nepieciešams, sevišķi, ja tā ir radība, kurai nav tik augstas pielāgošanās spējas sociālajā sistēmā, kuru radījis cilvēks,” motivāciju kļūt par akcijas patronu skaidro JCDecaux Latvija mārketinga vadītāja Dite Dimante.

Pabeidzot Juglas patversmes celtniecību, mēs varam atrisināt tādas problēmas kā izsalkušu suņu klaiņošana, kas var apdraudēt gan bērnus, kas pagalmos spēlējas, gan pieaugušus cilvēkus. Ierobežojot pārsimts mazu kaķīšu dzimšanu vasarā, mēs samazinām klaiņojošo dzīvnieku skaitu. Tā pat dzīvniekiem, kas nonāk patversmē, rodas reāla iespēja atrast jaunas mājas un iegūt saimniekus. Ceļot patversmes un palīdzot noklīdušiem, pamestiem dzīvniekiem mēs ne tikai palīdzam viņiem, bet arī paši sev.

„Labās mājas” komanda darīs visu, lai katrs no līdz šim nevajadzīgajiem dzīvniekiem beidzot kļūtu kādam par vienīgo un vismīļāko. Patversmē varēs izmitināt 50 suņus, 40 kaķus un mazos dzīvnieciņus. Kopš 1999.gada biedrība uztur Juglas suņu patversmi, kuras iemītnieku, brīvprātīgo palīgu un darbinieku lielākais sapnis ir beidzot vērt „Labo māju” durvis. Palīdzēt nozīmē ne tikai dot, bet arī saņemt nemateriālas vērtības – gandarījumu un apziņu, ka esi kādam palīdzējis.

Atbalstīt „Labās mājas” varat zvanot uz ziedošanas tālruni 90006688 vai ar bankas pārskaitījumu http://www.patversme.lv/?hanza.html.

JCDecaux ir lielākais vides reklāmas uzņēmums pasaulē, kā arī galvenais vides reklāmas operators Latvijā. JCDecaux piedāvā klientiem izvietot vides reklāmu sabiedriskā transporta pieturvietās, statiskajos stendos, dinamiskajos stendos, uz lielformāta stendiem, māju sienām, lidostā, kolonnās, pilonos, vasarā uz pārģērbšanās kabīnēm, kā arī uz sabiedriskā transporta. JCDecaux pasaulē piedāvā izvietot vides reklāmu 54 valstīs kopā 3375 pilsētās. Katru dienu ar vides reklāmu tiek sasniegta 276 miljonu liela cilvēku auditorija.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu