"Purina One" izaicinājuma kaķu stāsti: Pušs un Šēra (3)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāji

Trīs nedēļas apritējušas, kopš sākām kaķu barības "Purina One" izaicinājumu, kurā piedalījās divdesmit kaķi. Kaķu uzdevums bija vienkāršs - baudīt barību, bet saimnieka - to visu vērot un mums pastāstīt, kā tad gājis un kas mainījies mīluļa izskatā un uzvedībā. Šoreiz stāsts par runci Pušu un kaķeni Šēru!

Runča Puša un saimnieces Roenas pieredze

Zem Zemitānu tilta dzīvojās vairāki mazi kaķēni, kas katru dienu lūdzošām actiņām uzlūkoja garāmgājējus. Viens no kaķēniem bija īpaši mīļš, spēlējās un glaudās, nebaidījās no cilvēkiem. Bet kaķēns bija ļoti novārdzis un izskatījās slims, klepoja un šķaudīja, un viņam bija iekaisušas actiņas. Kad vairākas dienas viņu tur sastapām, sirds iežēlinājās un sapratām, ka dosim viņam mājas. Kaķēnu nosaucām par Pušu. Tagad, kad Pušs jau ir paaudzies un vesels, viņam ļoti patīk izrādīties. To viņš dara, apmetoties uz muguras vai arī rāpjoties augšā pa redelēm un staigājot pa durvju maliņu.

Foto: TVNET lasītāji

Mūsu Pušulis nav izvēlīgs, ēd daudz ko. Viņam garšo arī vārītas zivis, svaiga gaļa, aknu pastēte, laba desa, svaiga ola, kefīrs. Kā galveno mēs devām viņam sauso barību, bet bieži bija tā, ka tad, kad Pušs saēdās sauso barību, tad viņš vēma. Izmēģināts tika daudz kas, bet nevarējām atrast tādu sauso barību, kas viņam derētu.

Tad nāca piedāvājums no "Purina One" un TVNET, un nolēmām pamēģināt ar "Purina One".

"Purina One" sausā barība Pušam iepatikās uzreiz. Tagad viņš nekad nevemj un var pat iztikt tikai ar vienu pašu "Purina One" sauso barību vairākas dienas.

Pateicoties "Purina One" sausajai barībai, Pušs ir kļuvis mierīgs un laimīgs!

Foto: TVNET lasītāji

Kaķenes Šēras un Anitas pieredze

Trīs nedēļas burtiski ir paskrējušas "vēja spārniem", tad nu pastāstīšu kā mums gāja!

1. nedēļa
Mājās ir atnests lielais maiss ar spožajiem čaukstīgajiem barības iepakojumiem, nu var svētki sākties! Protams, Šērai jāielien maisā parevidēt, kas tur labs ir atnests. Pirmais efekts, atverot paciņu, bija pārsteidzošs,

Šēra burtiski gāza nost no kājām, skaļi pieprasot, lai tak ātrāk iedod pagaršot! Iebērām mazliet, nu garšoja traki labi.

  Pašiem arī, protams, prieks, ka kaķis laimīgs, ticis pie tādiem labumiem.
Tā nu mums dikti garšoja pirmās divas dienas. Devām pa drusciņai, bailēs, ka Šēra pārēdīsies :) Bet trešajā dienā mūsu aristokrātei laikam barība apnika, trauciņš netika izēsts un tika pieprasīti "kārumi". Tā pagāja pirmā nedēļa, un kaķis pats bija sevi uzlicis uz diētas!

Foto: TVNET lasītāji
Foto: TVNET lasītāji
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu