Virtuālās dejas. 1. randiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: potencialis.lv

Kā jau solījām, publicējam dažu uzvarētāju pāru saraksti. Šodien: Fishbone un Bubu variants. Viņi ir viens no uzvarētāju pāriem, kas Valentīndienā ēdīs romantiskas vakariņas restorānā «Light».

Fishbone
Sveiki meitenes! Esmu puisis no Rīgas, kas iegājis jau labu laiciņu divdesmitgadē. Esmu sportisks, jauks, interesants, inteliģents ar gaiši zilām acīm, nesmēķētājs. Es priecātos satikt jauku, sportisku, gudru un mazliet draisku daiļā dzimuma pārstāvi. Un tas būtu burvīgi — kopā svinēt Valentīndienu. Un ne tikai to...

Bubu
Kāpēc gan mums ar TEVI nesatikties un nepapļāpāt? ;) Esmu mīļa, smaidīga, slaida, bet tā nu sanācis, ka viena savos nju jau 22. Vēlos satikt kādu burvīgu cilvēciņu, kam sirsniņa ir īstajā vietā un galva uz pleciem arī ir!

Fishbone > Bubu
Jā, tieši tā, viss ir iespējams, ka mēs varētu satikties un sirsnīgi parunāt pa dzīvi un ap to... Kā saproti, es pašlaik arī esmu brīvs putns. Un man patīk būt sieviešu sabiedrībā. Tagad, Bubu, viss ir atkarīgs no mums, kā mēs komunicēsim savstarpēji virtuāli šai Apollo portālā!?

Bubu > Fishbone
Hmmm... Es labprāt ar Tevi parunātos un ne tikai virtuālajā pasaulē, bet visam savs laiks! Ko Tu piedāvā?

Fishbone > Bubu
Čau, Bubu! Tieši tā, virtuālā pasaulē ir savādāk nekā realitātē. Man nekas nebūtu pret satikties un parunāt ar Tevi, Bubu. Ko es varētu piedāvāt, labs jautājums. Šobrīd, manuprāt, būtu lieliski kopā paslidot un baudīt vel šo balto ziemu. Iespējas ir dažādas, viss atkarīgs. kādas ir vēlmes, vai ne! Pagaidām mums ir jāsarakstās šeit, Apollo portālā. Lieliski būtu, ja mēs pirmo reizi redzētos Valentīndienā. Kā Tev patīk šis gadalaiks, kad salst deguns un jūtama īstas ziemas garša? Kāds gadalaiks vairāk priecē Tavu sirdi, vai viss ir ok?

Bubu > Fishbone
Tu man palīdzēji atkal pasmaidīt, jo šodien tā nepareizi diena iesākusies, ir daudz ko pārdomāt par cilvēku un viņa dzīvību, ui, smagas tēmas... Mīļš paldies Tev!
 Mmm, man ļoti patīk slidot, kaut gan īsti neprotu apstāties, bet galvenais, ka ir jautri, kaut arī gadās nokrist! Un, ja vēl ir kāds, kas var palīdzēt... ;) Ja ko ļoti grib, tad viss piepildās... tikai nevajag neko sarežģīt!
Burvīgi tiešām būtu, ja mēs tiktos pirmo reizi un vēl Valentīndienā, uhhh, kā filmās!
Ziema ir forša, nejūtu nepatiku, jo pati esmu decembra meitēns! Kad ir pārāk auksti, tad galvenais, lai būtu veids, kā sasildīties un atkal justos labi! Īstenībā, vienmēr un jebkur var būt labi, ja tikai atrodi to pozitīvo, kas priecē!


Fishbone > Bubu
Man prieks par Tevi, vai tas nav lieliski — kādam dod prieku, tik vienkārši. Tā jau ir mums ikdienu ir nepieciešams saņemt uzmanību? Nepieciešams saņemt: labu vārdu, uzslavu, acu kontaktu, uzsitienu pa plecu, rokas spiedienu, vnk. smaidu, glāstus, e-mailu utt. Vai tas nav kur jau dzirdēts he he:)) Kā tad diena Tev nepareizi iesākās, Bubu? Vai izkāpi no gultas ne ar to kāju? Tu tici šīm parunām, es nē!? Galvenais, ka Tu tagad jūties labi un ir par ko pasmaidīt. Nevar jau visu laiku justies labi, citādi nebūtu interesanti, vai ne! Domāt ir veselīgi, it sevišķi, par dzīvi un cilvēka esamību. Piedāvājums: mēs to varēsim darīt kopā, iespējams, nu tad jau būs jautrāk un ne tik nomācoši, ko saki par to, Bubu?? Slidosim, kad sarunāsim. Domāju, ka atrast koordinātes pēc šī konkursa nebūs problēmu, ja būs vēlme... tad viss iespējams. Dzīvē ir labāk nekā filmā, jo, kas notiek, tas nav paredzams. Līdz Valentīndienai nav tālu, bet tomēr vēl ir laiciņš, lai virtuāli pakomunicētu šeit un... pataisītu brīžus jaukākus. Sūtu Tev virtuālu buču.

Bubu > Fishbone
Nē, es nepievēršu uzmanību tam, ar kādu kāju no gultas izkāpju! Vienkārši bija traģiska avārija, tāpēc radās pārdomas, cik viss muļķīgi un nepareizi var notikt... Jā, piekrītu tev, ka kopā foršāk, ar kādu dalīties un zināt citu domas! Un es domāju, ka mēs to varēsim noteikti darīt arī kopā...
Protams, ka kontaktus nebūs problēma atrast! Varbūt mēs ar Tevi satiksimies kādā zīmīgā datumā...  Sūtu tev mīļu buču.

Fishbone > Bubu
Jā, avārijas notiek, un nevar zināt, vai tas neskars tevi. Es pats esmu bijis cietējs daudzus gadus atpakaļ, vispār laime, ka izķepurojos, kā sacīt, laimes krekliņā dzimis:)) Un dažus gadus atpakaļ iekļuvu avārijā ar ģimeni, pa mata tiesu... varēja būt drausmīgi. Tas ir viens mirklis. Tā ir liela želastība no Dieva. Ja gadījumā ir noticis tas, kas noticis, tad izsaku līdzjūtību Tev... Tu saki tik pārliecinoši par to, ka mēs darīsim, noteikti, sāku jau ticēt. Piekrīti, viss sākas no domām:)) Par zīmīgo datumu, ja tas ir visu mīlētāju dienā, Valentīndienā. Tad tas būs skaisti, vienalga, kas būs pēc tam, atmiņās noteikti paliks... Nezinu, kā ar Tevi, bet, ja ar mani tas notiek, tad tas noteikti paliks atmiņā. Forši, ka vari izlasīt nejautājot... tomēr iedrošinu arī jautāt Tevi, Bubu.
Tev to pašu sūtu x2.

Bubu > Fishbone
Nē, paldies Dievam, tas nav noticis ar manējiem... Braucu garām tai vietai, redzēju mašīnu, sapratu, ka dzīvs nekādi nevarēja palikt... šorīt uzzināju vairāk... Nevienam to nenovēlu... Tādas lietas tikai liek aizdomāties un saprast daudz ko. Nju jā, tēma bezgalīga. Es gan nevienā nopietnā avārijā (ptu, ptu, ptu) neesmu iekļuvusi, manējie gan. Man ir gadījušās visādas rētiņas tāpatās — arī sirsniņā... Hmm, kā gandrīz ikvienam, šķiet! :)
Viss patiešām sākas no domām! ;)) Es jau sāku iedomāties, kāds tu izskatīsies utt... Iztēle darbojas! :)
Tas, kas te tagad notiek, vispār ir ļoti burvīga doma no galveno puses! :) Tas paliks atmiņās noteikti, jo iespaidi jau tagad ir...
Hmmm... It kā vizuālajā ziņā Tevi jau varu iedomāties! (Mani tā piesaistīja tās gaiši (!!!) zilās actiņas!) :) Ko Tu pats par sevi vēlētos pastāstīt?
Mazlietiņ padalīšos par sevi: mīļa, jauka, burvīga :) gaiši mati, zaļas actiņas, slaida, tā ap 1,70 m, vecumu jau minēju! Nju droši vari jautāt!

Fishbone > Bubu
Par sevi stāstīt nav viegli. Esmu interesants, jauks, sportisks, labsirdīgs, godīgs, inteliģents... nu ar saviem plusiem un mīnusiem. Domāt ir labi, bet pārmērīgi uzturēties ilūzijas telpā nav veselīgi un ieteicams. Jo var sanākt vilšanās. Tāda dzīve... realitāte ir pilnīgi savādāk, Bubu. Es ticu, ka viss būs ok. Kādi tev ir mati? Īsi/gari/dabiski?? Nu ko, miedziņš jau nenāk ciemos?? Aniway, ja vairs šodien nesarakstāmies>>> saldus sapnīšus!

Bubu > Fishbone
Labs rītiņš! :) Nju vilšanās var būt tikai tad, ja nedomā līdzi ar galviņu!
Mani mati šobrīd ir līdz pleciem, vairāk dabiski, parūkaa arī nav! :)
Esmu pūce un labprātāk no rīta ilgāk pačuču, ja varu atļauties, protams! :)
Kādā jomā tu studē/strādā? Ko dari brīvajā laikā?
Paldies, miedziņš bija ļoti jauks un ar saldiem sapnīšiem! :)) Kā tu čučēji?

Fishbone > Bubu
Labrīt... es esmu jau uz līnijas:) Kā ir ar Tevi? Ko labu uzrakstīsi (pastāstīsi) man?
Jā, ir jau 6. februāris un jūtama vēl ir riktīga ziema, bet Tev, kā ziemas meitēnam, tas iet pie sirds, vai ne? Labāk jau ir tā nekā slapdranķis, man patīk...

Fishbone > Bubu
Tātad gaiši mati līdz pleciem, forši, man patīk meičas ar gariem matiem, tas ir viens no jūsu skaistumiem... pērlēm, kas jums pieder. Es studēju un strādāju sociālā jomā:)) Darbs ar cilvēkiem... Brīvais laiks tiek pavadīts dažādi... relaksējoties, sērfošana internetā, e-mailu rakstīšana, mūzikas klausīšanās, sportošana, labu grāmatu palasīt, aiziet uz baznīcu, uztaisīt maltīti sev un, gadās, arī citiem. Kādā jomā Tu studē/ strādā??


Bubu > Fishbone
Mēs pašam esam pērles, tikai vajadzīgs vīrietis, kas mūs pasargās!
Pirms tam izlasīju Tavu saraksti ar Biznesmeniiti un gribēju piebilst, ka piekrītu Tev, ka sevi ir ļoti jāmīl, jo tiešām — ja sevi mīli, tad pazīsti šīs jūtas, zini, ko vari dot citiem un zini, ko vēlies no citiem sagaidīt... Dodot nāk arī atpakaļ pavisam negaidot!
Es arī studēju sociālajā jomā, precīzāk, esmu topošais psihologs. Pagaidām nestrādāju, bet esmu meklējumos. Brīvais laiks tiek veltīts vienkārši atpūtai — mūzika, grāmatas, žurnāli, draugi, pastaigas, filmas, iepirkšanās, klubiņi, dejas, sportošana, labu draugu kompānija. Viss, kas sagādā prieku un dod enerģiju un pozitīvas emocijas vēl ilgam laikam! :)
Novērtēju, ja vīrietis prot kaut ko garšīgu (noteikti!) uztaisīt, tas ir burvīgi! :)
Iespējams, ka tas esi Tu. Viss notiek tieši tā, kā tam ir jānotiek!

 
Bubu > Fishbone
P. S. Aizmirsu piebilst, ka mīlēt sevi vajag arī tāpēc, lai neļautu sev nodarīt pāri! :)


Fishbone > Bubu
Jā esi aktīvs meitēns, tas tik priecē. Jā, neko nevar zināt... viss iespējams šai dzīvē, ka man var būt iespēja ko pagatavot... :)) Kas Bubu garšo? Kā pašai ar pavārmākslu? Esi dzirdējusi latviešu teicienu: mīlestība iet caur vēderu... :)) Tas kā kuram!? Kādas dejas Tu dejo? Kāda Tev mūzika patīk? Kādas filmas priecē Tavu sirsniņu un prātu? Kādas grāmatas Tev patīk lasīt? Kur mīli izvēdināt savu būtību (tas domāts — pastaigāties)? Kādas domas tad sitas pa prātiņu? Vai mīli dodies pastaigā viena/ kompānijā? Nu sadevu Tev jautājumus:))


Bubu > Fishbone
Aktīva esmu gan, nju jā, pat ļoti. :)
Garšo gandrīz viss, bet ir lietas, kas negaršo — sīpoli, pāris zupas, olīvas, avokado. Pašai arī patīk ko gatavot, bet kopā ir pavisam cita gatavošana! :)) es arī neatsakos no saldumiem, mmmm... :)) Tas, ka vīriešiem mīlestība iet caur vēderu, ir pavisam noteikti taisnība! :) Savukārt sievietes mīl ar ausīm! :)) Domājams, ka neviens nespēj pretoties kaut kam ļoti garšīgam, ko ļoti kārojas! Par dejām — klubiņos ir visdažādākās, ļaujies ritmam, un būs labi! Esmu dejojusi arī 12 gadus tautu dejas. Mūzika — gandrīz jebkāda, kura patīk. :)
Man patīk dažādas filmas. Atceros tās, kuras ir vai nu likušas aizdomāties, ļāvušas pasapņot, nju tādas, kuras ir izraisījušas kādas emocijas, sajūtas.
No grāmatām izvēlos bestsellerus, pārējās izvēlos arī pēc sajūtām. Nju pārsvarā visu izvēlos pēc sajūtām, emocijām, kas iekustina sirsniņu un tā. :)
Pastaigāties der arī pa ielām, ejot mājās, pa parku, gar jūru. Dažreiz viena, dažreiz ar kādu kopā. Atkarībā no noskaņojuma. Domiņas visdažādākās, kā kad. Visādi taču dzīvītē gadās, priecīgāk un skumjāk.
Nju jautājumus Tu gan sadevi daudz! :) Bet man jau patīkas!

Fishbone > Bubu
Pēc šī izlasītā var saprast, ka esi profesionāla dejotāja. Būs Tev man jāmāca dejot:)) Tā jau nav, ka es nemācētu. Es, kad biju maziņš, «Dzintariņā» dejoju, tikai vairs neatceros, cik ilgi tas bija, zinu tikai to, ka uzvedības dēļ nācās atstāt kolektīvu:)) Laikam meitenes kaitināju he he:) Klau, tad jau Tev varētu būt ļoti muskuļotas kājiņas, vai nav tā? Kā nekā 12 gadi Es zinu vienu meiteni, kas aktīvi dejo 18 gadus, viņai tādas muskuļotas kājas, nu ka man nav simpātiju skatoties uz tām. Laikam tas jau atkarīgs no ķermeņa uzbūves. Bet tā ir daudzām tautisko dejas dejotājām. Lūdzu, neuztver to personiski!? Kāds ir pēdējais bestsellers, ko izlasīji??

Bubu > Fishbone
Nē, vairāk neesmu, jo jau 4 gadus nedejoju tautu dejas. Normālas kājas! Tu sasmīdināji mani par tām muskuļotajām kājām! :)))
Pēdējā bestsellera nosaukumu gan neatceros, bet runa bija, kā parasti, par mīlestību! Pēdējā grāmata ko izlasīju un man ļoooti patika, bija Daces Rukšānes «Romāniņš». Nju ļoti forša, un man personīgi ļoti daudzas visdažādākās emocijas izraisīja. Ja nu kas, iesaku izlasīt! :)
Domāju, ka šo to Tu no manis un es no tevis varētu mācīties! Kopā jautrāk mācīties!


Fishbone > Bubu
Tas ir labi, ka man izdevās Tevi, Bubu sasmīdināt, tas tak ir jautri. Es tikai izteicu savu pieredzi / novērojumus:) Tu nepiekrīti tam, ko es centos apgalvot? Jā tas diskutabls jautājums, kas ir profesionāls dejotājs? Domāju, 12 gadi, tas ir pietiekami, lai dejotu excelent:)) Un valdzinātu puišus he he... Ja jau neatceries pēdējo bestselleri, tad jau bija makten labs. Pirmā pozitīvā atsauksme, ko virtuāli dzirdu no Tevis par D. Rukšānes grāmatu, būs jāizlasa, jautājums paliek tikai — kad? Jā, dalīties savās domās ir forši, un kas var būt labāks, ka vel viens no otra mācās... Kā jūties šovakar? Diena rit jau uz beigām...


Bubu > Fishbone
Nju nezinu, vai mani varētu nosaukt par profesionālu dejotāju, jo ja esi profesionālis, tātad trenējies ļoti bieži un kā vajag, bet es dejoju savam priekam, kaut gan rezultāti mūsu kolektīvam bija ļoti labi! :) Tāpat kā ar manu sportošanu, jo, kaut gan piedalījos sacensībās un bija labi rezultāti, netrenējos nekā. :)
He he, nju ar atmiņu ir tāda lieta, ka visu nevar un nevajag nemaz atcerēties. Es atceros tās emocijas, kādas bija noteiktā brīdī, un tā ir labi. :)
Man patīk te tā sarakstīties, tas ir forši!
Diena jau rit uz beigām, bet čučēt vēl nav jāiet! :) Un viss vakars vēl ir priekšā! ;)


Fishbone > Bubu
Saki, saki man, spogulīt, kura ir labākā dejotāja... uzlūdz uz deju... tad tas nebūs jautājums he he būs realitāte:)) Ar kādu sportu esi nodarbojusies/ nodarbojies vēl?? Kāda ir bijusi smagākā grāmata, ko esi lasījusi? Man gluži tāpat patīk sarakstīties, paralēli es mācos, ja to tā var teikt:))


Bubu > Fishbone
Piedalījos skriešanas sacensībās — 800 m, 1500 m, 2000 m un 3000 m. Netrenējos, tāpat savam priekam, varēju un noskrēju! Varbūt vajadzēja trenēties, būtu labāki rezultāti, bet krietni agrāk vajadzēja sākt!
Smagākā: Deivs Pelzers, «Bērns, kuru nesauca vārdā» (pirmā grāmata) un «Zēns, kas izdzīvoja» (otrā grāmata). Autors stāsta par paša piedzīvoto, tas ir smagi un nevar saprast, kā kaut kas tāds vispār var notikt...?!
Nju jā, ar mācīšanos varētu būt pagrūtāk, jo ik pa laiciņam domas aizklejo…

Fishbone > Bubu
Nu tu esi riktīgi sportiska meitene, tikai jāturpina... Es skrienu krosiņus, cenšos vienreiz nedēļā skriet, tagad gan jau esmu ielaidis :)) Kā ir ar peldēšanu? Tad jau mēs varam paspēkoties skriešanā 5000 m distancē, ko saki? Tad jau Tev no dabas dots talants :)
Es kādreiz, katru rītu skrēju krosiņu: 30 apļus ap stadionu, varbūt vairāk pat, neatceros. Skrienu labi he he sevi palielīju. :)) Labas grāmatas Tu lasi:)) Biju kaut ko dzirdējis par šo autoru. Jāatzīst, ka neesmu lasījis arī šo grāmatu... Tev mājās noteikti ir vērtīga bibliotēka, vai ne tā?? Es jau esmu mazliet noguris no tās mācīšanās... Ko Tu dari pašlaik?


Bubu > Fishbone
He he, nju Tev es atļautu sevi uzvarēt... Oho, iespaidīgi gan — 30 apļi, man laikam apniktu skiet! :) Vīrieši ir spēcīgais dzimums, viennozīmīgi! Mēs tik vien kā daiļās, hi hi hi :)))
Es pārsvarā grāmatas no bibliotēkām ņemu, dažreiz šo to nopērku, bet D. Pelzera grāmatas man ir abas mājās! Ja nu kas, tad padalīšos un iedošu Tev arī izlasīt! ;)
Šobrīd klausos mūziku, esmu mājās. Man vēl skolā brīvdienas, rīt tikai lekcijas būs. Pagaidām nav jāmācās, bet kad sāksies, tad gan... ui! Eksāmeni šogad priekšā, diplomdarbs... utt. Nju kā parasti! :)


Fishbone > Bubu
Bubu, uzraksti man vēsturi par savu nicku, kāpēc tāds Tev ir?? Kā Tu tā izdomāji... Man jau patīk…


Bubu > Fishbone
Man prieks par tavām emocijām :))
Nju par nicku — Bubu ir no mīļvārdiņa Bubucis, un tad atvasinājās Bubu, Bucis, Buu. Mani jau sen tā reizēm sauc, tā mīļi, man patīk! Un man brālis ar savu meiteni arī viens otru par buci saukā! :))


Fishbone > Bubu
Paldies par izsmeļošo nicka skaidrojumu, man jau radās vel viena doma, ar ko nicks varētu būt saistīts, bet par to vēlāk... Tev ir brālis, forši, ka vecāks ir bračka? Nopirku snickers batoniņa saldējumu... būs ņam, ņām:))


Bubu > Fishbone
Hmm, interesanti kāda vēl doma par manu nicku? :) Ziņkārība ļooti liela! Nju pastāstīsi vēlāk! :)
Nē, man ir jaunāks bračka, es vecākā māsiņa savam brālītim, kaut gan nav liela starpība, gads un 2 mēneši! Tev māsa vecāka vai jaunāka?
Mmm, garšīgs... :) Man Snickers šokolādītē pašai personīgi ne visai. Pārāk salds! :)
 P.S. Pietaupi, lūdzu, man mazmazītiņu kriksīti sava saldējuma... :))


Fishbone > Bubu
Jā man ir viena vecāka māsa un arī jaunākas māsas un brālis:)) Man rīt tests no rīta — 100 jautājumi, kas sastāda trīs daļas, būs ko smadzenēm svīst. Tā kā esat ar mani domās, meitenes, sūtiet gaišas virtuālas domas...

 
Fishbone > :)
Tāk nu ēdam saldējumu... re gabaliņš Tev un Tev un man, varam to baudīt...
Nu ko garšoja? man ļoti…


Fishbone > :))
Tagad nākošā procedūra, lai man būtu dziļš miedziņš un laba atpūta — es eju tūlīt pērļu vannā... :)) Ja vēl būsiet pie dzīvības, uzrakstīšu, kā jūtos...

Bubu > Fishbone
Labs rītiņš jau! :) Ļoti veselīgs uzturs, kā reiz pēc 12 naktī... :))
Es arī dušiņā... Pērļu vanna? Izklausās vilinoši... :)
Rīt agri jāceļas, pēc tam gan jau ka čučēt... Saldu miedziņu Tev! :))


Fishbone > =)
Jā pēc pērļu vannas es jūtos lieliski un noskaņots esmu iet čučēt. Saldus sapnīšus...:)) Un pēc gulēšanas turpināsim šo jauko padarīšanu...:))


Bubu > Fishbone
Ar labu nakti Tev un saldus sapnīšus! Dušiņa bija tieši laikā, lai būtu labs miegs.
Rīt man ļoti aizņemta diena diemžēl, tāpēc neaizmirstiet arī mani! ;))
Lai veicas testā, domās būšu ar Tevi! Rīt turpinām... :)) Buča!


Fishbone > Bubu
Paldies par domām, ko sūtīji man norīta:)) Ko esi sadarījusi, kādas emocijas, kādi jautājumi??? Klāj vaļā...


Bubu > Fishbone
Nekur neesmu pazudusi, tepat vien esmu. Šodien bija ļoti gara diena, un tāpēc šobrīd nogurums. Nju, bet man patika! Kā Tev testā gāja? Nju prieks, ka palīdzēja domiņas!


Fishbone > Bubu
Bija ko pasvīst smadzenēm, kā nekā 100 jautājumi. Noliku labi...
Es tagad relaksējos, klausoties mūziku. Esmu pārliecināts, ka mēs turpināsim saraksti arī pēc konkursa beigām, un ne tikai to, vai ne! Saldus sapnīšus!


Fishbone > Bubu
Jā, varam uz brīdi saskumt, ka konkurss beidzies... nekas, dzīve turpinās. Un mēs jau it kā runājām, ka mēs turpināsim iepazīties, vai ne! Paslidot, parunāt pa dzīvi, labām grāmatām utt. Viss ir iespējams. Kā patika šis konkurss, kādi iespaidi, emocijas, lūdzu, tavu rezumējumu???


Bubu > Fishbone
Protams, neesmu aizmirsusi ne par slidošanu, ne par papļāpāšanu, ne par iepazīšanos! :))
Man ļoti patika! ;) Nosūtīju jau e-mail galvenajiem, lai viņi zinātu, ar ko es vēlos pavadīt Valentiindienu. Emocijas tikai tās pozitīvākās, pirmo reizi kaut ko tādu darīju, forši! :) Un tāda sajūta, ka Tevi jau biki pazīstu! :) Nju tikai jāturpina... Kā Tev patika? Emocijas, domas?
Jauku Tev dieniņu!

 
Fishbone > Bubu
Jā, emocijas, tās nevar izskaidrot, bija visādi, kā jau virtuālā pasaulē...:)) Domas bija foršas, radošas, interesantas. Es ar šādā konkursā piedalos pirmo reizi. Tev, Bubu, arī jauku dieniņu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu