Ko sievietes domā par seksu. 22 gados

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: potencialis.lv

Sieviešu seksualitāte mainās. Īpaši tā mainās grūtniecības iespaidā. Ja sieviete pieņem sevi mātes lomā un viņas audzināšana nav tāda, kas noliedz sievietes mātes seksualitāti, tad libido pieaug, un tas ir tikai dabuski.

Stāsta Aija, 22 gadus veca, pusotru gadu veca dēla māmiņa:

«Pirms es nesajutu sevī savu dēliņu, man tas sekss tik ļoti nemaz neinteresēja. Man patika pamīļoties, pieglausties, man patika, kad mani vīrs apskāva. Bet pats sekss ne īpaši aizrāva. Man nebija arī orgasma.


Bet viss pilnīgi izmainījās, kad, būdama stāvoklī, pirmos mēnešu sajutu, kā pieriet manas krūtis. Tā bija jocīga sajūta. Reizē sāpīga un patīkama. Vispirms es sajutu spiedienu krūtīs no iekšpuses, tad spiedienu klēpī. Man tā sagribējās mīlēties!


Tas notika pa dienu. Es nevarēju sagaidīt, kad mans vīrs pārnāks no darba. Jau tā, palikdama stāvoklī, es daudz vairāk emocionāli pieķēros vīram. Bet tovakar, kad pirmo reizi sajutu īstu iekāri, man likās, ka izkusīšu aiz mīlestības pret vīru.

 
Vīrs tik visu laiku uztraucās, vai mēs nenodarām pāri mazajam. Viņš bija ļoti uzmanīgs, un man bija pirmais orgasms manā mūžā. Es pēc tam dakterei pajautāju. Man bija kauns atzīties, ka esmu kļuvusi ļoti kārīga. Jautāju, vai drīkst mīlēties.

Daktere teica, ka noteikti vajag mīlēties, lai ir vieglāk dzemdēt. Arī mazajam, tas nākot par labu, jo viņš jūt, ka māmiņai labi. Vēl daktere teica: tāpēc, ka organisms sāk ražot vairāk sievišķos hormonu, sievietēm grūtniecības laikā mēdzot paaugstināties libido.


Mēs ar vīru tik ļoti bijām viens otrā no jauna iemīlējušies. Vīrs teica, ka esmu pati seksīgākā grūtniece. Man viņš arī likās pats skaistākais un seksīgākais vīrietis.

Pēc dēliņa dzemdībām es nevarēju sagaidīt, kad atkal varēs to darīt. Man gribējās tā kārtīgi izmīlēties, jo vairs netraucētu lielais vēders. Man šķiet, es paliku vēl kārīgāka pēc dzemdībām. Tagad trakums ir tāds, ka vīrs daudz strādā un bieži ir noguris. Ja agrāk, pirms grūtniecības, vīrs gribēja, bet es ne visai, tad tagad bieži vien ir otrādi. Vīrs man ik pa laikam jautā, vai tad es arī ar mazo nenogurstu. Viņa mamma stāstījusi, ka zīdaiņu māmiņas bieži nogurstot.
Nu nenogurstu! Mans dēliņš ir ļoti mierīgs un paklausīgs. Mana mamma saka, tas tāpēc, ka vecāki ļoti mīl viens otru.

 
Būtu labi, ja mana dēliņa tētis mani mīlētu drusku biežāk! Tad vienkārši būtu ideāli!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu