Kāda tipa pāris jūs esat, un kā tas izskatās dzīvē? (Piemēri)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Pastāv noteikti sievietes un vīrieša attiecību tipi. Pirmais tips ir konkurenti. Otrā tipa pāri ir seksualitātes izrādītāji, trešie ir cīkstoņi, ceturtajam tipam pieder garlaicības māktie, bet piektā tipa pāri ir nevainojamie.

Šoreiz ar konkrētiem piemēriem no dzīves — kā tas izskatās dabā.

Konkurenti. Jurijs Lužkovs un Jeļena Baturina

Astoņdesmito gadu beigās pašreizējā Maskavas mēra Jurija Lužkova pirmā sieva, pārdzīvojot kārtējos pret vīru vērstos politiskos uzbrukumus, saslima ar aknu vēzi. Viņš atvairīja pretinieku uzbrukumus un vienlaikus pašaizliedzīgi rūpējās par slimo dzīvesbiedri. Viņa nomira 1989. gadā, un pēc diviem gadiem Lužkovs apprecējās otrreiz.

Jeļena Baturina ir daudz jaunāka par vīru, bet, redzot tos kopā, ir skaidrs, ka šajā cilvēkā politiķi valdzina ne tik daudz jaunība un ārējais skaistums, cik — prāts, uzņēmība un spēks. Pret šādu sievieti nav jāizturas kā pret trauslu ziediņu, un kritiskā brīdī viņa pirmā metīsies kaujā. Lai dzīvotu mierā un saskaņā, dzīvesbiedri sadalījuši interešu jomas: viņai bizness, viņam — politika. Arī meitas ir divas. Mājās pāris mēdz palielīties viens otram ar saviem sasniegumiem, savukārt sabiedrībā vienmēr rīkojas kā komanda.

Seksualitātes izrādītāji. Bilijs Bobs Torntons un Andželina Džolija

Šis pāris nav bijis diez cik populārs mūsu lasītāju auditorijā, tomēr viņu attiecības bija īsti ilustratīvs piemērs, runājot par seksualitātes izrādīšanu. Pirms pāris gadiem 47 gadus vecais amerikāņu aktieris Bilijs Bobs Torntons un Andželina Džolija bija precējušies. Tiklīdz viņš ieraudzīja tuvojamies kādu no aktieru vai žurnālistu brālības, tā grāba sievu aiz rokas un steidzīgi sāka iezīmēt savu teritoriju ar dedzīgiem skūpstiem.

Tad Džolija sagribēja adoptēt septiņgadīgu kambodžiešu zēnu, un, lai paātrinātu šo procesu, laulātie iztērēja milzīgas summas. Pēc dažiem mēnešiem Bila greizsirdība uz puisēnu bija tik liela, ka viņš sāka krāpt sievu pa labi, pa kreisi — bez īpašas izvēles. Džolija aizveda vīru pie psihoterapeites, un pat ar viņu Bils mēģināja sākt romānu. Andželinas mērs bija pilns, un tika iesniegta šķiršanās. Tagad aktrise ir kopā ar Bredu Pitu, bet Bilijs sūta žēlabainas vēstules, lai izlūgtos piedošanu.

Garlaicības māktie. Fotomodele Emma Nobla un viņas Džeimss

Emmai ir vētraina profesionālā dzīve, viņa fotografējas erotiskiem kalendāriem un plakātiem, tāpēc laulībā par visu augstāk vērtē rutīnu un iepriekšparedzamību. Viņai vajadzīga klusa osta, kur patverties no dzīves vētrām. Emma ar neviltotu lepnumu žurnālistiem stāsta: «Mums ar Džeimsu patīk pārspriest dažādas bērnu pārtikas plusus un mīnusus. Par visu vairāk pasaulē mūs interesē, vai mazulim ar vēderiņu viss ir kārtībā un vai šorīt viņš ir labā omā.» Diez vai Emmu var iekārdināt kāds, kurš ir seksīgāks par viņas vīru, — veiksmīgās karjeras laikā slavenā fotomodele ir atskatījusies visvisādus tēviņus. Bet pretoties atklāta, emocionāla un maiga vīrieša valdzinājumam, kurš spēj stundām ilgi runāt par jūtām, Emmai būtu grūti.

Cīkstoņi. Madonna un Gajs Ričijs

Madonnu vienmēr ir saistījuši stipri un spilgti vīrieši. Jaunībā dziedātāja apprecējās ar Šonu Penu, ļoti mīlēja vīru, bet visu neilgās laulības laiku Madonnai šķita, ka aktieris sievu komandē, tāpat kā to bija darījis viņas tēvs. Abi izšķīrās, bet vēl vairākus gadus pēc tam Madonna nespēja mierīgi skatīties mīlas ainas filmās ar bijušā vīra piedalīšanos — viņa bija gatava nogalināt sāncensi un dabūt mīļoto atpakaļ savā gultā.

Tad dziedātāja mēģināja mierinājumu rast dēkās ar jaukiem smukiem puisīšiem, bet izrādījās: ieņemt bērnu no tāda var, taču mīlēt — ne. Un Madonna bija spiesta atgriezties pie stiprajiem. Viņa izvēlējās Gaju Ričiju: «Viņš ir tikpat ietiepīgs un nepakļāvīgs kā es. Mums kopā nav viegli — Gajam bieži ir pretējs viedoklis, ko viņš dedzīgi aizstāv. Bet es beidzot esmu sapratusi, ka man ir vajadzīgs stiprs un uzticams partneris, kas spēj atbalstīt.»

Nevainojamie. Toms Krūzs un Keitija Holmsa

Divas laulības pārlaidušais un daudz ko pieredzējušais skaistulis Toms Krūzs ar 26 gadus veco aktrisi Keitiju Holmsu sāka satikties tikai šī gada aprīlī, bet jau jūnijā Eifeļa tornī bildināja viņu, lai, scientologu garīdznieka svētīti, sāktu ilgu un laimīgu kopdzīvi. Arī Dievs bija vēlīgs un atsūtīja ziņu, ka drīz vien nevainojamais pāris kļūs par tikpat nevainojamiem vecākiem. Kā tas viss beigsies — Dievs vien zina, jo vēl nesen par nevainojamo pāri uzskatīja Bredu Pitu un Dženiferu Enistoni, kas patlaban jau sen viens no otra tālā gabalā. Laikam bija nepareizi pieskaitīti…

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu