Ko sieviete domā par seksu. 23 gados

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Stāstus, ka jauna un skaista sieviete nekādi nespēj atraisīties seksa jomā, dzirdami ik pa laikam. Parasti tos gan stāsta puiši. Iemesli tamlīdzīgai seksuālai uzvedībai var būt visdažādākie. Ne vienmēr tur būtu vainojami puiši vien dēļ savas neprasmes gultā. Biežāk sastopamais sieviešu vēsuma cēlonis ir bailes būt atkal pamestai.

Šoreiz kādas jaunas sievietes atzīšanās.
Stāsta Agate, 23 gadi, ofisa menedžere:

«Man ir draugs, ar kuru dzīvojam kopā jau divus gadus. Mēs laikam precēsimies. Tiesa ir viens «tikai». Es savu nākamo vīru tik bieži negribu kā viņš mani. It kā nemaz neesmu no aukstajām sievietēm. Atceros ar iepriekšēju draugu bija tā, ka es gribēju mīlēties no rīta līdz vakaram. Tiklīdz viņš pārnāca no darba tā pakāros viņam kaklā un atlipu tikai no rīta, kad viņam bija jāiet uz darbu.

Toreiz mēs mitinājāmies pie mammas maz mazītiņā istabiņā ar plānām sienām un kniebāmies kā trusīši. Tad draugs mani pameta. Aizgāja pie citas. Man ļoti sāpēja un es kādu gadu skumu un vispār negribēju ne ar vienu ielaisties. Man bija bail, ka es atkal stipri iemīlēšos un mani pametīs.

Ar tagadējo draugu mums ir tā kā pieaugušiem cilvēkiem — divistabu dzīvoklis. Neviens nekad netraucē. Nevis tā kā iepriekš kā tīņiem. Dari ko un kad gribi! Darīt var, bet negribas.

Patiesībā man pat negribas īpaši bieži pieglausties savam tagadējam draugam. Viņš dusmojas un visu laiku jautā kāpēc tā, vai tad es gribot, lai viņš iet pie citām. Man, savukārt, ir apnicis skaidrot, ka man vienkārši negribas.
 
Es jūtos vainīga un noslēdzos vēl vairāk. Tad tik iet vaļā tracis! Mēs strīdamies, tad viens ar otru nerunājam veselu nedēļu.
 
Īstenībā nav jau nekāda vaina manam puisim. Viņš mani ļoti mīl. Bužina un čubina. Bet visu viņš dara tik ļoti temperamentīgi un kvēli, ka reizēm tas mani biedē un atgrūž.

No otras puses, es domāju, ja pielaidīšu par tuvu sev klāt — viņš mani pametīs tāpat kā tas iepriekšējais.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu