Noskaties <i>Jūrmalgeitas</i> sarunu ierakstus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums «De facto» svētdien publiskoja LTV Ziņu dienesta rīcībā esošos Jūrmalas mēra vēlēšanu kukuļdošanas lietas telefonsarunu materiālus. «Apollo»  piedāvā portāla lietotājiem noskatīties svētdienas sižetu.

Raidījuma speciālizlaidums sākās tūlīt pēc «Panorāmas» — plkst. 20.50. Skatītāji varēja redzēt apmēram divas stundas garu materiālu. Tāpat kā iepriekš publiskotās telefonsarunas, tās bija ierunātas latviešu valodā, un tulkojuma tekstu papildināja titri ar oriģinālo telefonsarunu atšifrējumiem krievu valodā.

www.apollo.lv

«LTV ir droša par šo materiālu autentiskumu. To nav apšaubījušas arī skandālā iesaistītās personas. Mēs neuzskatām par iespējamu atklāt savu informācijas avotu, taču vēršam uzmanību uz atbildīgo amatpersonu atzinumiem, ka šiem materiāliem nav slepenības statusa un to publiskošana ir likumīga. LTV vēlas atkārtoti noraidīt visas demagoģiskās spekulācijas par to, kurš varētu būt šo skandālu pasūtījis. Neviens mums neko nav pasūtījis. Šo materiālu publiskot bija Latvijas sabiedrības interesēs,» norāda LTV Ziņu dienesta vadība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu