Bindemanis: runas par Legantes narkotiku atkarību ir meli!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Multimākslinieks Kaspars Bindemanis apgalvo, ka runas par Dagmāras Legantes atkarību no narkotikām ir meli.

Lai arī publiski izskanējušas runas par televīzijas dīvas Dagmāras Legantes atkarību no narkotikām, viņai tuvi cilvēki to kategoriski noliedz. Kaspars ar Dagmāru ir pazīstams vairāk nekā desmit gadus, viņi ir labi paziņas un nereti kopā arī izklaidējas. «Dagmāra dzīvē ir varbūt kādus desmit kāšus [zālīti] uzvilkusi. Kaut kādas runas par viņas atkarību ir tikai baumas, kurām nav nekāda pamata,» ir pārliecināts Kaspars Bindemanis.

Tieši tāpēc, ka Bindemanis pats dažkārt mēdz paniekoties ar kaitīgajām un atkarību izraisošajām vielām, viņš apgalvo, ka Legantei ar to problēmas nekad nav bijušas. Pat leģendārajā «sēņu autobusā» — viņš atteicās paskaidrot, ko šis jēdziens nozīmē, jo «tie, kam būs jāsaprot, arī sapratīs» — Legante neko neesot lietojusi.

«Jau kādu laiku narkotikas neesmu lietojis,» Bindemanis nevairās no atklātības. «Agrāk mēdzu paniekoties ar «ecstasy», arī kokaīnu. Man apnika, tas ir noiets etaps. Atkarība? Nē, uzskatu, ka tā var iestāties vājas gribas cilvēkiem, un man ar to nekādas problēmas nav bijušas. Varu atzīt, ka man ir atkarība tikai no sievietēm. Tiesa gan, nezinu, kādas ir heroīna lietošanas sekas. Iespējams, ka tās narkotikas ir spēcīgākas par jebkuru cilvēku. Skaidri zinu, ko no dzīves vēlos, tieši tāpēc nekad nenonācu līdz bezdibeņa malai. Pareizāk sakot — zinu, ko negribu. Negribu vāļāties kāpņu telpās un līdzīgās vietās.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu