Dāvids meklē jaunu Grietu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV5

Ir paklīdušas runas, ka TV5 skatāmajā skandalozajā «Dāvida šovā» vaļā iet kašķis. Kašķis starp Dāvidu, raidījuma producentu Māri Ozoliņu un šovmeņu palīdzi Grietu. Jaunkundze tiekot no darba atlaista...

«Vai tiesa?» jautājām Mārim Ozoliņam, atbildē saņemot apstiprinājumu. «Tiesa. Mēs viņu atlaidām. Kāpēc? Tāpēc ka palaidusies bija, slinkāka kļuva, bet varbūt mums vienkārši gribējās raidījumā ko pamainīt,» nopietni klāsta producents.

Tieši Ozoliņa nopietnība mulsina: vai tik tas nav kārtējais novēlotais 1. aprīļa joks? Nu jau teju vai par tradīciju kļūs izmantot šāda rakstura jokošanos, lai tādējādi pievērstu skatītāju uzmanību kādam jaunam vai otro elpu uzņēmušam raidījumam. «Citi jokoja 1. aprīlī, mēs šo soli — šķiršanos no Grietas — esam briedinājuši no februāra,» uz jautājumu par jokošanos ar Grietas atlaišanu atbild Ozoliņš, piebilstot: «Varbūt ar šo soli pārsteidzamies, bet, kas izdarīts, — izdarīts.» Vai vismaz šķiršanās noritēs mierīgā, labdabīgā gaisotnē, savstarpēji zvērot: paliksim draugi? Beidzot Ozoliņš sāk smiet: «Mēs nemākam šķirties draudzīgi, daudz labāk sanāk skaļi aizcirst durvis, lai pēc kāda laika visi atkal, bet jau klusītēm tās virinātu...»

Tā kā no sarunas ar Ozoliņu nekādu skaidrību nevar rast: Grietas atlaišana ir joks vai nopietnība, «atpūta.tv» producentam, spiežot pie sienas, lika atbildēt tieši: «Plāno tu, Ozoliņ, Grietu iesaistīt kādā citā savā TV projektā vai ne?» Zināt, ko «saspiestais» producents atbildēja? «Man tas nebija ienācis prātā...» Tā nav atbilde, «atpūta.tv» turpināja spiest. «Labi,» beidzot krita Ozoliņa bruņas, «man bija doma viņu televīzijai piesaistīt, bet Grieta pati neizteica nekādu vēlēšanos...» Tā kā Grietas vieta līdzās Dāvidam teju, teju paliks tukša, tad nu tiek meklēta jauna mājkalpotāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu