Lietuvas hokejisti pārspēj Poliju, Igaunijai zūd cerības

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules čempionātā hokejā 1.divīzijā, kas norisinās Igaunijā un Francijā, notika sešas spēles. Mūsu kaimiņi – igauņi un lietuvieši - spēlējuši ar mainīgām sekmēm.

A grupā Francijā Vācija ar 11:2 (6:0, 3:0, 2:2) sagrāva Izraēlas izlasi. Ungārija sīvā cīņā pieveica Lielbritāniju ar 4:3 (1:0, 1:1, 2:2), savukārt mājinieki uzvarēja japāņus ar 4:1 (2:0, 2:1, 0:0).

B grupā Lietuva svarīgā mačā pieveica Polijas hokejistus. Kaut arī Polijai laukumā bija liels pārsvars (metienu attiecība 43:20), lietuvieši spēja izcīnīt uzvaru ar rezultātu 2:1 (0:1, 0:0, 2:0). Pirmie vadībā izvirzījās poļi jau spēles pirmajā periodā. Mača 46.minūtē Darius Pliskausks rezultātu izlīdzināja, bet trešā perioda vidū Arturs Katulis pēc Rolanda Aliukoņa piespēles guva uzvaras vārtus.

Igaunijas izlase ar 1:3 (1:0, 0:2, 0:1) piekāpās Austrijai. Spēles rezultātu gan atklāja igauņi, taču Austrija otrajā periodā izvirzījās vadībā. Trešos vārtus austrieši guva trešā perioda beigās, kad Igaunijas izlases vārtsargs tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

Nīderlande bez grūtībām pieveica Horvātijas izlasi ar 5:1 (1:0, 2:0, 2:1).

Šobrīd B grupā pirmo vietu turnīra tabulā ieņem Austrija ar divām uzvarām. Tai seko Nīderlande un Lietuva ar trīs punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu