«The Prodigy» koncertu iesildīs «Amatol» no Krievijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

4. maijā pirms «The Prodigy» koncerta publiku iesildīs elektroniskās mūzikas grupa «Amatol» no Maskavas.

«Amatol» bija oficiālā iesildītājgrupa «The Prodigy» pagājušā gada minitūrē, uzstājoties Maskavā, Sanktpēterburgā un Viļņā, bet šogad 4. un 5. maijā ar pavisam jaunām dziesmām viņi atklās britu kulta grupas koncertus Rīgā un Tallinā.

Grupu «Amatol» 1998.gadā dibinājis tās līderis Makss Kasimovs, viņš pazīstams arī kā viens no pirmā Krievijas realitātes šova «Aiz stikla» dalībniekiem.

Kā jau iepriekš vēstīts, «The Prodigy» viesošanās Latvijā izraisījusi lielu fanu interesi, un pusotru nedēļu pirms koncerta pārdotas gandrīz visas biļetes, turklāt ir izskanējusi informācija arī par biļešu viltošanas mēģinājumiem. Koncerta organizatori lūdz cilvēkus iegādāties biļetes tikai oficiālajās tirdzniecības vietās, jo viltojumus ir viegli atklāt un to īpašnieki hallē netiks ielaisti, zaudējot gan ieguldīto naudu, gan iespēju redzēt koncertu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu