Konstatētas viltotas biļetes uz «The Prodigy» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā iepriekš vēstīts, 4.maijā gaidāmā britu grupas «The Prodigy» viesošanās Latvijā izraisījusi lielu fanu interesi un šobrīd pārdotas jau gandrīz visas biļetes uz šo koncertu.

Pēdējo dienu laikā no vairākiem avotiem koncerta organizatoru rīcībā nonākusi informācija par to, ka Rīgā iespējams iegādāties viltotas biļetes, kā arī šo viltojumu paraugi. To izskats ļoti līdzinās pirmajām 1000 īpašā dizaina biļetēm, kas tirgotas tikai 9.martā, tomēr atšķiras gan papīra kvalitāte, gan hologramma, ko nezinātājam grūti konstatēt. Viena no biļetēm nodota ekspertīzei, pēc kuras izdarīšanas viltojuma fakts apstiprinājies, un lieta tiks nodota policijai.

Koncerta organizatori lūdz cilvēkus būt piesardzīgiem un iegādāties biļetes tikai oficiālajās tirdzniecības vietās, nevis no privātpersonām, jo viltotās biļetes pie ieejas hallē tiks atsavinātas un to īpašnieki koncertā netiks ielaisti, zaudējot gan ieguldīto naudu, gan iespēju redzēt koncertu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu