Seksa speciāliste nespēj sniegt padomus pielūdzējiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv2.no

Seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigznei Sārai Džesikai Pārkerei ļoti apnikuši tie cilvēki, kas domā, ka aktrise dzīvē ir tieši tāda pati, kāda ir viņas atveidotā seriāla varone.

Aktrisi regulāri aicina uz tikšanos, kas viņu garīgi iztukšo tad, ja nevar palīdzēt saviem pielūdzējiem intīmas dabas jautājumos un problēmās. Viņa žurnālistiem pastāstījusi: «Šad tad uz ielas es jūtu, ka cilvēki manī ir vīlušies, jo es nevaru atbildēt uz viņu jautājumiem. Viņiem skaidroju, ka es neesmu aizstāvējusi doktora disertāciju seksa jautājumos. Es esmu aktrise. Mani interesē, vai ķirurģijas jautājumos Džordžs Klūnijs pēc seriāla «Neatliekamā palīdzība» arī sniedz konsultācijas?»

Laikam ritot, Sāra Džesika Pārkere ir vīlusies apgalvojumā, ka īstā dzīve sākas vecumā pēc 40. «Kā esmu novērojusi, par dzīves sākšanos pēc 40 gadu robežas pārkāpšanas runā cilvēki, kas ir stingri vecāki par 40 gadiem. Jūtu, ka aizvien spēcīgāk man sāk sāpēt kakls, smeldz locītavas pēc īsa ikrīta skrējiena. Tā ir pazīme, ka kauli kļuvuši par trauslu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu