Nagi plaukst!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Nagi ir tik daiļrunīgi! Tie var atklāt vai slēpt sievietes attieksmi pret sevi, apkārtējiem, viņas dzīvespriecīgo uzdrīkstēšanos vai piesardzīgo konservatīvismu, iespējas un iegribas. Interesanti, ko nagi varētu atklāt šajā pavasarī?

Lai dzīvo sievišķība!

Rozā, maigi violeti un pērļaini gaiši toņi - sievišķīgi, romantiski, plaukstošu krokusu ziedu un pumpuru laikā tik iederīgās krāsās - joprojām ir aktuāli un saglabā savas karaliskās pozīcijas nagu laku pavasara/vasaras modes pasaulē arī 2006. gadā.

Par sevi pārliecinātās, uzņēmīgās un atraktīvās var atļauties otru šīs sezonas vājību - piesātināti tumšos bordo, aveņu, pat karmīnsarkanos toņus!

Nagu forma

Sezonas mode maz ietekmē nagu formu trīsvienību - ovālos, kvadrātveida un kvadrātveida ar noapaļotiem stūrīšiem. Tie jāizvēlas atbilstoši rokas un pirkstu veidam, kā arī augumam un dzīvesstilam. Slaidām sievietēm ar smalkiem pirkstiem piestāvēs kvadrātveida formas nagi, bet pārējām - ovālie un kvadrātveida ar noapaļotiem stūrīšiem.

  • Tumšas krāsas lakas nagus vizuāli padara īsākus, bet gaišas - lielākus un garākus.
  • Spīduma putekļi uz naga gala vai visā tā garumā izskarās stilīgi, bet ir nepraktiski, jo naga nelīdzenā virsma skrāpē un bieži ķeras aiz drēbēm.
  • Nežāvē nagus ar fēnu! Karstais gaiss laku tikai sabojā. Labāk nagus palikt zem auksta ūdens plūsmas, tomēr ilgam un noturīgam lakas klājumam nav nekā labāka par 15-20 minūšu ilgu dabisku nagu žāvēšanu. Nesteidzies, bet centies izbaudīt šīs minūtes, uzmanīgi iemalkojot kafiju vai tēju!
  • Kvadrātveida nagu forma var sagādāt raizes, jo kantainie stūrīši mēdz ķerties zeķēs, drēbēs, pat automašīnu durvīs.
  • Zeltīta, sudrabota vai cita toņa ļoti plāna, viegli apvilkta maliņa ap naga galu var būt ne tikai dekoratīva, bet «ātrā palīdzība» gadījumā, ja laka naga galā sākusi lobīties un visus desmit nagus pārlakot nav laika.

Veido pati savu nagu laku!

Iemīļotā nagu laka nav jāizmet, ja tā īsti neatbilst sezonas aktuālajiem toņiem un tās derīguma termiņš vēl nebeidzas. Favorīti var atsvaidzināt, padarot to par toni gaišāku, piejaucot vien gaišas vai perlamutra toņa nagu lakas pilienu. Savukārt tumšākas krāsas piliens nagu laku vērtīs tumšāku. Sabiezējušas lakas atjaunošanai izmantojams speciāls nagu lakas šķaidītājs (nejaukt ar lakas noņēmēju!). Kvalitatīva rezultāta priekšnoteikums - jāizmanto vienas firmas lakas un šķaidītāji.

Svītras un maliņas

Apģērbā aktuālās svītras pārceļo arī uz nagiem - gan tā sauktajā franču manikīrā, kur glītā, pierasti baltā maliņa nu iespējama jebkurā citā pavasara krāsu paletei piemērotā tonī, piemēram, koraļļu rozā vai jūras zilajā, gan kā patstāvīgs dekors, kas var būt klāts gan pār visu nagu, gan tikai pār naga stūrīti. Labi izskatās vienas krāsas dažādu toņu gammas, piemēram, naga pamats - gaiši violets. Izteiktu kontrastu, piemēram, sarkana vai melna krāsojums un dizains vairāk piestāvēs pavasarī aktuālajiem ģeometriskajiem matu griezumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu