Tenisiste Marija Šarapova izvēlējusies palīgus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamā sportiste Marija Šarapova pagājušajā nedēļā kā vērtētāja piedalījās konkursā Spānijā, kurā tika izvēlēti palīgi, kas pados bumbiņas WTA tenisa čempionātā šā gada novembrī.

Nevienam nav noslēpums, ka arī šim darbam tiek izvēlēti jaunieši ar pievilcīgu ārieni, tāpēc visi dalībnieki bija īpaši saposušies konkursam.

19 gadu vecā Marija Šarapova, kas bija galvenā vērtētāja, uzdodot katram kandidātam vairākus jautājumus, īpašu uzmanību pievērsa pretendentu rakstura īpašībām, kā arī prāta spējām. Konkursā bija pieteikušies 15 zēni, no kuriem tikai septiņiem būs tiesības pasniegt pasaules tenisa zvaigznēm bumbiņas, dvieļus, kā arī pildīt citas viņu kaprīzes. Grūtajā izvēles procesā Šarapovai palīdzēja divas spānietes: tenisa eksčempione Aranta Sančesa-Vikario un kinozvaigzne Natālija Verbeke.

Kā ziņo aculiecinieki, Šarapovas simpātijas uzreiz iekaroja tie jaunieši, kas runāja angliski. Šo faktu ir viegli izskaidrot — tenisiste nerunā spāniski. Kāds pretendents zaudēja visas izredzes uz uzvaru, jo nevarēja atcerēties, kas uzvarēja Vimbldonā 2004. gadā. Kādēļ tik bargs lēmums? Jautājumu uzdeva pati uzvarētāja — Šarapova.

Galu galā septiņi palīgi tika izraudzīti, un, beidzoties konkursam, Šarapova pievērsās patīkamākai nodarbei — tērpusies baltos šortiņos, viņa ar acīmredzamu labpatiku kameru priekšā pozēja kopā ar jaunajiem palīgiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu