Tjerī Anrī pagarina līgumu ar «Arsenal»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Francijas futbola izlases uzbrucējs Tjerī Anrī pagarinājis līgumu ar Anglijas premjerlīgas futbola klubā «Arsenal», piektdien apstiprināja pats sportists. Tiek ziņots, ka līgumu ar savu kapteini «Arsenal» pagarināja uz četriem gadiem.

«Kādu brīdi es domāju atstāt vienību, » teica 28 gadus vecais uzbrucējs, kas ir visu laiku labākais vārtu guvējs «Arsenal» vēsturē. «Tomēr mana sirds teica man palikt.»

«Klubs, fani - nevarēju viņus pievilt,» piebilda Anrī, kas 1998.gadā ar Francijas izlasi kļuva par Pasaules kausa ieguvēju, bet divus gadus vēlāk - par Eiropas čempionu.

Anrī «Arsenal» pievienojās 1999.gadā, kad par 10,5 miljoniem mārciņu pārgāja uz Londonas klubu no Itālijas A sērijas vienības Turīnas «Juventus». No 1990.līdz 1997.gadam Anrī skaitījās Francijas kluba «Monaco» rindās, līdz pārgāja uz «Juventus».

Anrī trīs reizes atzīts par gada labāko spēlētāju valsts čempionātā Anglijas Futbola žurnālistu asociācijas (FWA) vērtējumā, kā arī divas reizes - par labāko Anglijas Profesionālo futbolistu asociācija (PFA) vērtējumā.

Par Anrī interesi izrādīja spāņu čempioni «Barcelona», kas trešdien UEFA Čempionu līgas finālā ar 2:1 pieveica tieši Anrī klubu «Arsenal».

«Man patīk «Barcelona», taču trešdien «Arsenal» pierādīja, ka ir komanda ar sirdi,» laikraksts «The Sun» citē Anrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu