Toms Henks noalgojis papildu apsardzi, baidoties no saniknotiem kristiešiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hollywood.com

Šobrīd aktuālās filmas «Da Vinči kods» zvaigzne Toms Henks, baidoties no satracinātu kristiešu uzbrukumiem, lūdzis pastiprināt apsardzi savai ģimenei.

Britu laikrakstam «Daily Star» kāda labi informēta persona pastāstīja, ka gan Toms Henks, gan skandalozās filmas režisors Rons Howards, uzņemot filmu, mēģinājuši visu piezemēt, tomēr reliģija ir pārāk kutelīgs temats. «Ir skaidrs, ka daudzus cilvēkus ir aizskāruši atsevišķi romāna elementi.»

Oskarotā zvaigzne un viņa ģimene šobrīd nesper ne soli bez apsardzes. «Daily Star» ziņotājs paskaidroja: «Būtu muļķīgi katram gadījumam nenodrošināties ar piemērotu apsardzi.»

Jādomā, ka drīzumā uzmanības centrā būs cits Dena Brauna bestselleris - iespaidojoties no fantastiskajiem «Da Vinči koda» kases ieņēmumiem pirmajā nedēļā, «Sony» producentu kompānija šobrīd apsver domu ekranizēt romānu «Eņģeļi un dēmoni».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu