Sveicam kāzu bilžu konkursa «Rūgts!» uzvarētājus!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tātad konkurss ir beidzies. Esam saņēmuši un ievietojuši apskatei vairāk nekā 230 ļoti skaistus kāzu attēlus (ievietojām ne vairāk par diviem attēliem no vienām kāzām). Ja kaut viens pāris, kas dzīvo kopā, bet vēl nav saistīts ar svēto laulību solījumu, apskatījis šīs bildes, būs izlēmis par labu kāzām, tad varam uzskatīt, ka konkurss ir bijis pūļu vērts.

apskatīt bildes

Atzīsimies, ka mums gāja visai karsti. Tie, kas sekoja līdzi konkursa norisei, jau pamanīja, ka ne vienmēr balsošana bija godīga. Cerams, ka mūsu tehniskajiem darbiniekiem izdevās visus negodīgi nopelnītos punktus dzēst un atjaunot taisnīgumu! Izrādās, ka mūsu lasītāji šādiem konkursiem vēl nav īsti gatavi…

Vai esat ievērojuši ārzemēs dažās vietās līdzās laikrakstu kaudzītei uz letes noliktu šķīvi ar pircēju atstātu naudas kaudzīti? Pie mums tas vēl nestrādā, joprojām atrodas kāds, kas paņems naudu un pat šķīvīti… Diemžēl tāds bija mūsu secinājums pēc šā konkursa.

Taču pozitīvā, par laimi, ir vairāk. Bildes un cilvēki tajās bija ļoti skaisti! Katram, protams, ir savi favorīti, neatkarīgi no balsu skaita.   

Lūk, ko komentāros rakstīja Danija:
«Īstenībā šis konkurss «Rūgts!» ir ne tikai kāzu foto, bet arī fotogrāfu konkurss. Jo visglītāko pāri fotogrāfs var nobildēt neveikli.
Man, piemēram, ļoti patika:

1) Aiga un Jānis (Nr. 226111) — oriģināla rozā līgavas kleita (ļoti labi izskatās!), rozā lietussargs un pāri jaunlaulātajiem ceļas varavīksnes tilts... Ne velti šis foto apskatīts 3955 reizes, bet par to balsojuši 2308 cilvēki!

2) Ilze un Guntis (Nr. 228711, 29.05.) — ar baltajiem baložiem (2759 skatītāji, 1829 punkti);

3) Inese un Gunārs (Nr. 228665, 29.05.) — līgavainis gaišā uzvalkā, bet cik neierasts jaunlaulāto «portrets» (2255 un 938 punkti);

4) Gunta un Māris (Nr. 226711, 25.05.) — sirsniņas formā izkārtoti kāzu viesi un jaunlaulātie vidū (3786 cilvēki apskatīja šo oriģinālo foto, bet nobalsoja 2748).

Prieks par konkursu, kas deva mums iespēju ieraudzīt, ka Latvijā ir tik daudz laimīgu pāru!!! DAUDZ BALTU DIENIŅU!!!»

Protams, paši atsaucīgākie bija pāri, kas kāzas svinējuši tikai nesen. Daži no tiem — tikai pirms nedēļas vai divām.

Jauki, ka par saviem mīļajiem domā arī viņu vecāki un radinieki, vedējmātes un vedējtēvi. Attēlus ir atsūtījušas gan māsīcas, gan vīramātes un sievasmātes. Arī bērni.

No Bauskas, piemēram, raksta: «Mani vecāki Sandra un Aldis viens otram «jā» vārdu teica 1989. gada 25. martā Bauskā. Kopā laimīgi dzīvo jau 17 gadus...» Tas nekas, ka līgavas kleita varbūt nav pēc beidzamās modes, ne jau tas ir galvenais...

Tātad visvairāk balsu mūsu konkursā saņemts par Kristīnes iesūtīto attēlu (Nr.  226689). Kristīne raksta:

«Šī ir skaistākā diena mūsu mūžā — 2004. gada 25. septembris. Laiks šajā dienā bija dažāds... gan lietus, gan saule, gan nenormāls vējš... Tāpēc bija dikti apgrūtinoši padejot mūsu pirmo valsi Pēterbaznīcas tornī, ko bija noorganizējuši mūsu vedēji. Toties tas bija skaisti un neaizmirstami! Šī diena bija nozīmīga gan man, Kristīnei, gan manam vīram Atim.»

<b>www.takaspa.lv/</b>

Vēl tuvākajā laikā savu viedokli par mūsu kāzu bilžu konkursu un par kāzu attēliem vispār izteiks profesionāls fotogrāfs Valdis Brauns.

Paldies visiem par atsaucību, par dzīvošanu līdzi, par uzticēšanos!

Jūsu «Apollo».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu