«Taka Spa» — balva kāzu bilžu konkursa uzvarētājiem!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/B.Aprāne

Tātad kāzu fotoattēlu konkurss «Rūgts!» noslēdzies, un par uzvarētājiem kļuvusi jauna ģimene no Olaines — Atis un Kristīne Apeli. Atgādinām, ka lasītāju konkursā visvairāk balsu tika dots attēlam ar nosaukumu «Plīvurs gaisā», kur jaunā ģimene redzama Pēterbaznīcas tornī.   

Kristīne un Atis bija ļoti aizņemti, tāpēc savu balvu — «Taka Spa» pieskārienu ceremoniju — varēja baudīt tikai sestdien, 17. jūnijā. To, kā viņiem tur gāja, varat apskatīt mūsu fotoattēlu galerijā (bilžu autore Baiba Aprāne).

Kristīnei patikušas pilnīgi visas procedūras. «Super! Visas darbinieces tur ir tikai latvietes. Un tik iejūtīgas, mīļas un gādīgas! Kamēr man veica sejas masāžu un lika sejas maskas, es aizmigu. Man tur patika VISS! Projām ejot, jutos kā Afrodīte — piedzimusi no putām. Paldies, «Taka Spa»!»

Atis bija atturīgāks sajūsmas izpausmēs: «Bija labi. Un visvairāk man prieks par to, ka Kristīnei bija prieks!»

«Taka Spa» pieskārienu ceremonija ir teiksmains un grezns rituāls pusdienas garumā, kas sastāv no vairākām iedarbīgām, sajūtas un maņas lutinošām procedūrām.

www.takaspa.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu