Sākusies VIP biļešu tirdzniecība uz «Simply Red» un Stinga koncertiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar visās «Biļešu servisa» kasēs aizsākās VIP biļešu un LMT kluba vietu tirdzniecība uz grupas «Simply Red» un Stinga koncertiem Rīgā.

VIP biļetes cena uz katru koncertu ir 50 latu, bet biļetes cena LMT kluba vietās — 35 lati.

Biļešu cena uz grupas «Simply Red» koncertu sēdvietās pašlaik ir no 18 līdz 35 latiem, savukārt stāvvietas cena — 18 latu.

Koncertā, kas notiks 12. augustā «Arēnā Rīga», grupa izpildīs savas populārākās dziesmas, kuras pagājušā gada oktobrī apkopoja un izdeva albumā «Simplified», kā arī dažas pavisam jaunas dziesmas no gaidāmā albuma «Ampilfied», kas tiks izdots 2007. gada sākumā.

«Simply Red» solists Miks Haknals atzīst: «Esmu ļoti saviļņots un arī satraukts par to, kā mani uzņems, kad Rīgā spēlēšu savas jaunās dziesmas.»

Savukārt uz Stinga koncertu Rīgā patlaban lētākās biļetes nopērkamas par 20 latiem (stāvvietas). Sēdvietu biļešu cenas — 25, 28, 30 un 35 lati.

Atgādinām, ka britu mākslinieka koncerts «Arēnā Rīga» notiks 29. jūlijā koncertturnejas «Broken Music Tour» laikā. Stingu iesildīs dziedātāja dēla grupa «Fictionplane».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu