Rods Stjuarts par frizūru tērē 6000 mārciņas gadā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā ziņo tabloīdi, 62 gadus vecais rokmūziķis ir kā apsēsts ar savām blondajām matu cirtām - ik pēc trijām nedēļām viņš dodas uz Londonas prestižāko friziersalonu, lai koptu savus matus. Aprēķināts, ka ik gadu par friziera pakalpojumiem viņš tērē 6000 sterliņu mārciņas.

Ik reizi, par piecas stundas ilgu matu aplīdzināšanas un balināšanas sesiju pie slavenību stilista Stīvena Kerija, mūziķis maksā 350 mārciņas. Kāds skaistumkopšanas salona darbinieks britu laikrakstam «Daily Mail» pastāstījis: «Rods ir mūsu mīļākais apmeklētājs - ne tikai tādēļ, ka viņš tērē daudz naudas savu matu sakopšanai, bet arī tādēļ, ka ir jautrs un draudzīgs ar visiem salona darbiniekiem.»

Ekskluzīvo friziersalonu bieži apmeklē arī 35 gadus vecā Stjuarta līgava Penija Lankāstera kopā ar abu 6 mēnešus veco mazuli Alisteru.

Kaut arī Stjuarts meistariem atstāj bagātīgas dzeramnaudas, viņi neslēpj, ka rokmūziķis ir ļoti prasīgs klients. «Rods attiecībā uz saviem matiem ir pedants. Pat, ja tiem nemaz nav nepieciešams neko darīt, viņš nāk uz salonu, lai atsvaidzinātu matu sakārtojumu, izbalinot pāris šķipsnas vai nedaudz aplīdzinot matu galus,» laikrakstam piebildis salona darbinieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu