«Jautājumi zem deķa» 8. Cik ilgi TAS vēl augs? (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz cik gadu vecumam vīrietim aug un attīstās dzimumloceklis? Un cik garam dzimumloceklim jābūt 19 gados?
(Vīr., 19 g.)

Dzimumloceklis garumā aug vidēji līdz 17 gadiem, bet tā apkārtmērs palielinās vidēji līdz 19–20 gadiem. Dzimumlocekļa izmēri ir atkarīgi no vīrieša seksuālās aktivitātes — no tā, cik noslogots dzimumloceklis ir augšanas periodā, kā arī no iedzimtības. Novērojot dvīņus, ir konstatēts, ka viņu dzimumlocekļi izmēros var ievērojami atšķirties. Dzimumlocekļa attīstība — augšanas ātrums, izmērs — var arī liecināt par dažādiem seksuālās un hormonālās attīstības traucējumiem. Ir izstrādātas speciālas tabulas, pēc kurām var salīdzināt un novērtēt zēna seksuālo attīstību, vadoties pēc viņa dzimumlocekļa izmēriem.

Vidēji dzimumloceklis garumā aug līdz 17 gadiem, tālākajā dzīves posmā (līdz 20 g.) tas palielinās resnumā, bet tai pašā laikā nedaudz saīsinās — paliek vidēji par 0,5 cm īsāks. Šo parādību sauc par «balona» fenomenu. 19 gados ideāla dzimumlocekļa garums būtu 9–10% no vīrieša auguma un proporcionāla dzimumlocekļa apkārtmērs būtu 7–8% no vīrieša auguma (piemēram, 180 cm garam vīrietim ideāls dzimumloceklis — 18 cm garš ar apkārtmēru 14–15 cm).

* * *

Mans dzimumloceklis erekcijas stāvoklī ir 13 cm un apmēram 3 cm diametrā. Tas ir taisns. Vai manā vecumā ir iespējams to palielināt gan garumā, gan resnumā, un kāda būtu labākā metode?
(Vīr., 33 g.)

Dzimumlocekļa izmērus reproduktīvajā vecumā ir iespējams palielināt jebkuram vīrietim. Pēc trīsdesmit gadiem ir periods, kad uzkrāta zināma seksuālā pieredze, daļā gadījumu ir jau ilgstošas pastāvīgas seksuālās attiecības ar vienu partneri. Šajā laikā sievietes maksts ir pielāgojusies vīrieša dzimumloceklim un seksa laikā gūtās izjūtas mazinās. Šo periodu tautas valodā dēvē par rutīnas vai ieraduma veidošanos — mazinās izjūtas, līdz ar to kaisle utt.

Būtu sākumā jāizmēra dzimumlocekļa apkārtmērs, jo esat uzrakstījis tā platumu. Reāli tas varētu būt 12 cm. Būtu vērts pagarināt dzimumlocekli par 2–3 cm, lai tas būtu vidēja garuma un palielināt apkārtmēru vidēji par 1–1,5 cm.

Ātrāko palielinājumu varat iegūt, veicot speciālas dzimumlocekļa masāžas, kas kompleksā iedarbosies gan uz garumu, gan apkārtmēru. Vidēji iegūtais dzimumlocekļa palielinājums divos mēnešos varētu būt 1,5–2,5 cm garumā un 1–1,5 cm apkārtmērā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu