Suņa bendem piespriež tikai naudas sodu (41)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīrietis, kurš marta beigās Rīgā kādas daudzdzīvokļu mājas atkritumu vadā nobendēja viņu kaitinošo Ķīnas cekulaino suni, saņēmis naudas sodu.

Vasaras sākumā Rīgas pilsētas Kurzemes rajona prokuratūras prokurore Inta Pumpure piemērojusi prokurora priekšrakstu par sodu un 1976. gadā dzimušajam vīrietim uzlikusi naudas sodu, Neatkarīgo informēja Ģenerālprokuratūras preses pārstāvis Andrejs Vasks. Likums arī paredz, ka sodītājam ir jākompensē nogalinātā suņa vērtība.

Neatkarīgā jau ziņoja, ka 31. martā kādas Spilves ielas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājs, vairs nevarot izturēt kaimiņa suņa riešanu, nometis dzīvnieku no 12. stāva pa atkritumu vadu. Nespēdams izturēt kaimiņa kucēna skaļo uzvedību, vīrietis zvanījis pie suņa saimnieka durvīm. Durvis atvēris kāds suņa saimnieka radinieks, bet pats skaļais kucēns izskrējis kāpņu telpā, kur pēkšņi sagrābts un iemests atkritumu vadā. Astoņus mēnešus vecais 400 latu dārgais šķirnes kucēns nobeidzās.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu